A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. nem árulta el, hogy ki fizette vissza azt a 3 milliárd forintot, amellyel eredetileg a Cider Alma Kft. tartozott az állami cégnek. A követelést a kereskedőház harmadik félre ruházta át, aki december utolsó napjaiban rendezte a számlát. A Kereskedőház a Hír TV-nek nem mondta meg, hogy a milliárdos követelést kire engedményezte. A 444.hu nyomán a Magyar Nemzet is megírta, hogy több mint 3 milliárd forintnyi kölcsönt adott a külügyi tárca felügyelete alatt működő MNKH a kormányfő rokonaihoz köthető cégcsoportnak. Az élelmiszer- és konzervkereskedelemmel foglalkozó Cider Alma Kft. összesen 3,2 milliárd forinttal tartozott az állami cégnek. Jóval a határidő lejárta után is csak 280 milliót fizetett vissza. A kft. egy egész cégcsoportot fog össze, melyben több fontos pozíciója van Orbán Viktor sógorának, a Cider Alma egyik leányvállalatát pedig a miniszterelnök unokaöccse vezeti. Még konkrétabban: a kormányfő felesége, Lévai Anikó testvérének, Lévai...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Ki fizette volna ? Szólt a Lölőnek, hogy ugyan már Lölőkém told mán át azt a zsét a közösből amivel a genyó rokonaim tartoznak ezeknek a nemzeti f..szoknak ! Mégsem hozhatnak hírbe engem ! Még a végén azt hiszik, hogy én is tolvaj vagyok, nemcsak te !
dodóka
Ki fizette volna ? Szólt a Lölőnek, hogy ugyan már Lölőkém told mán át azt a zsét a közösből amivel a genyó rokonaim tartoznak ezeknek a nemzeti f..szoknak ! Mégsem hozhatnak hírbe engem ! Még a végén azt hiszik, hogy én is tolvaj vagyok, nemcsak te !
Nessy
Ugyan ki fizette? Úriember biztosra nem fogad!
dr. prédikátor
Hát ez nem lehet kérdés!Kinél is van a geci viktor pénze???A zsirdisznyó gázbúvár simán leperkálta azt a 3 milliárdot, oszt jó napot!!! Így megy ez a viktor szopkinék háza tájábn!!!
Clavigo
A Zsirmore százlábú családja...Valahogy összedobták..
quadrocopter
Ne korrupciózzatok, egyévként is kizárlag csak azért volt szükség hazai tulajdoinú bankokra, hogy biztosítsák a széles rokonság pénzügyi terveit, hallatlan gazdagodását. A "magyar emberek" meg szopjanak lovat, mert annak egyik alkatrésze lehet az övék!
"Folytatjuk!" hörögte a bűnöző! Csak az a kérdés, hogy meddig engedjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.