Mint arról mi is beszámoltunk, január elején saját ágyában hűlt ki egy 11 éves fiú Székesfehérváron. Az ügyben teljes hírzárlatot rendeltek el, azonban már a polgármester is tájékoztatást kért a rendőröktől.

Az RTL Híradójának több szomszéd is elmondta, hogy a kisfiú szombaton halt meg, de az anya csak hétfőn szólt az orvosnak. Az ötödikes fiú szobájában mindössze nyolc fok volt, de a halálához súlyos cukorbetegsége is hozzájárulhatott.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/21/kozben-azok-akikre-az-orszag-jovojet-kellene-majd-bizni-megfagynak-a-sajat-agyukban/
Közben azok akikre az ország jövőjét kellene majd bízni megfagynak a saját ágyukban.
A felcsúti kisvasút üresen rója a köröket, a kormányfőhöz közeli újgazdagok milliárdos
nyereséget vágnak zsebre, de ezeknek az embereknek nincs segítség. Sem a rezsicsökkentés, sem a CSOK, sem a családi adózás nem segít sem rajtuk, sem senkin, aki hasonló helyzetbe került. Csak az erős szociális háló, a nehéz helyzetbe került emberek lakhatási és megélhetési gondjainak enyhítése, a helyzet rendezéséig biztonságot adó állami segítségnyújtás jelenthetne megoldást. Amit éppen úgy a mi adónkból finanszírozna az állam, mint ahogy a mi adónkból építik a stadionokat, a kisvasutat, a lőtereket, alakítják ki a várban a miniszterek elnökének új munkahelyét, vásárolnak százmilliókért festményeket, és a mi pénzünkből akarnak olimpiát rendezni, mert mennyire jó itthon tapsikolni a sportolóknak.
Közben azok, akikre az ország jövőjét kellene majd bízni, megfagynak a saját ágyukban, vagy iskolázatlanok maradnak, mert a családjuk nem képes fizetni az oktatásukat, esetleg fogják a bőröndjüket és keresnek maguknak egy olyan hazát, ahol szorgalommal és tanulással megvalósíthatják az álmaikat és nem kell holtukig robotolniuk azért, hogy kifizessék a másfél szobás panellakásukat.
panellproli
Ez a "családbarát" kormányzás eredménye.
Eriksson
" a kisfiú szombaton halt meg, de az anya csak hétfőn szólt az orvosnak."
Arról ki tehet, hogy egy beteg kisfiúval az anyja se törődik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.