Ez év elején a KMK Közmunkások Munkanélküliek Kitaszítottak Facebook oldal levelet írt a Kormánynak, és minden országgyűlési képviselőnek, kérve őket, gondolják át a tervezett közmunka program módosításokat, mert sok tekintetben nem vették figyelembe a valós helyzetet. Ez ideig semmiféle választ nem kaptak, pedig február végével a mostani közfoglalkoztatottak elbúcsúznak munkahelyüktől, senki nem tudja mi fog történni, sem a foglalkoztatók, sem a jelenleg dolgozók. Nem tudnak előre tervezni, holott a Kormány januárra ígérte a döntését. A levél tartalma a következő: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Miniszterek! Tisztelt Képviselők! A Kormány 2017 márciusától át akarja alakítani a közmunkarendszert. Erről  most, januárban szándékoznak dönteni. A Kormány szándékával alapvetően egyetértünk, mert a mi véleményünk is az, hogy maga a közmunka…

Forrás: kmks.blog.hu
Feltöltő: MariO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szepen megfogalmazott, kisse tulsagosan megalazkodo level, de ha ugy kezdtek volna, hogy "Figyelj, g...i, tele van a tokunk veled", akkor sem kapnanak valaszt, ugyanis a kormany NEM folytat semmifele politikat a nep erdekeben - nehogy azt gondoljak a kozmunkasok, hogy majd pont oket, a mestersegesen krealt munkasreteget fogja segiteni...
Nagyon sajnalom oket, hogy kenytelenek ilyen jovotlenseggel szamolni, - eggyel tobb vadpont orban fotargyalasan...
bakegya
Most kérem BRÜSSZELT KELL MEGMENTENEM ,AZTÁN AMERIKÁBA UTAZNI VAN KEDVEM,AMINT A PUTYIN HAVEROM HAZAKÜLDTEM-és különben is tartalékaitokat kapjátok elő és álljatok a saját lábatokra ,vagy mit tudom én,nem érek rá...pummm-tummm!
Nessy
Gondolják, hogy pártunk és kormányunk ennek a levélnek legalább a felét megértik? Országosan hiányzik 100 villanyszerelő, a közmunkások közt akad 110 villanyszerelő végzettségű, ergo minden rendben, már csak 10 embernek kell közmunka.
Akik nyugdíj mellett mint "fiatal demokraták" ülnek a bársonyszékekben, nem tudják felfogni, a valóságban 50 év felett már "öregnek" számít az állás kereső. Lehet, hogy Szabolcsban lenne szakmunkás, de állás csak Győrben. A munkás szállások már régen megszüntek. Sőt, a közlekedés költségei és a menetrend miatt még a 30 km távolság is megoldhatatlan sok esetben.
Választ meg ne várjanak, legalább is érdemit ne!
Majd kapnak kis kék füzetet: Magyarország erősödik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.