Szijjártó Putyint és Trumpot is védelmébe vette az interjúban. Magyarország szorosabb kapcsolatokat szeretne Oroszországgal és arra számít, hogy az Egyesült Államokkal fenntartott kapcsolatok kifejezetten javulnak Donald Trump elnöksége alatt – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Reuters brit hírügynökségnek pénteken adott interjúban. A miniszter utalt arra, hogy Magyarország egyetért az új amerikai elnöknek a NATO terrorellenes stratégiáját érintő bírálatával.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Nem hiszem, hogy Oroszország fenyegetést jelentene Magyarország számára, Megértem és tiszteletben tartom, hogy lengyel és balti barátainknak ezzel kapcsolatban más az álláspontja. Oroszország egyetlen NATO-tagállamot sem támadna meg. Nem hiszem, hogy ez Oroszország érdekében állna"

Idézet az MSZMP 1962. Május elsejei felvonulási beszédéből.
Nessy
@Cefi: Azt hittem, Szijjártó interjú részlet! Tényleg!
A történelem ismétli önmagát, meg a talpnyalók szövege is ugyanaz!
Szijjártó egy "bringás"! Felfele hajlong, lefele tapos!
Cefi
@Nessy: Tényleg szijjártó. Csak egyszerű plágium. Nincs új a nap alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.