Lezárult annak a két férfinak az ügye, akik egy cég ügyvezetőiként úgy vettek fel közel félmilliárd forint hitelt egy banktól, hogy tudták, a hiteligénylés során nem jártak el jogszerűen és a törlesztő részleteket sem állt szándékukban fizetni. A nyomozás adatai szerint C. Lajos és R. Péter, egy bányászattal foglalkozó cég ügyvezetői 2008 nyarán bányászati jog megvásárlása céljából közel félmilliárd forint hitelt vettek fel egy banktól annak tudatában, hogy a cég pénzügyi, gazdasági helyzete nem teszi lehetővé a hitel visszafizetését. A kölcsönt egyébiránt egy olyan bánya megszerzésére igényelték, amelyben a kitermelés már 2002 óta szünetelt, valamint ahol a környezetvédelmi hatóság 2008 óta meg is tiltotta a bányászati tevékenységek végzését. A cégvezetők a felvett kölcsön visszafizetési kötelezettségének nem tettek eleget, emiatt a bank többször próbálta felvenni velük a kapcsolatot, azonban elérhetetlenné váltak számukra. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a...

Forrás: startkapu.hu
Feltöltő: startkapu.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ejnye-ejnye... ez nem kisvasút... hova gondoltak az urak?
Eladott Ország
A banki tisztviselő(k) megkenése nélkül ezt a bulit nem lehet megcsinálni. Ráadásul úgy, hogy a környezetvédelmi hatóság 2008 óta meg is tiltotta a bányászati tevékenységek végzését.
sokanvagyunk
Kíváncsi lennék a bank kezdőbetűjére is...
papa.49
Elfelejtették a százalékot leadni a portán, vagy a taxissal átküldeni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.