Hétfőn találkozik egymással a szmogriadó alatt megbüntetett, a kisgyerekekük rákkezelésére Budapestre érkezett dunantúli család és Bucsek Gábor vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a férfi kifejezetten kérte, hogy ügyének további alakulásáról ne tájékoztassák a sajtó munkatársait, ezért a rendőrség nem ad további információt, a találkozóval kapcsolatos értesüléseket nem kommentálja.

Bucsek Gábor rendőrfőkapitány szombat délelőtti közleményében azt írta, a történetet a gyerek édesanyjának egyik ismerőse adta közre.

"Nincs lehetőségem megismerni a másik fél, a rendőr változatát, pedig nagyon szeretném" – tette hozzá. Hangsúlyozta:

nem ilyen viselkedést vár el a munkatársaitól, hasonló esetben a rendőr nem bírságol, hanem figyelmeztet.

Előzmény

Január 25-én egy házaspár négyéves, leukémiás kislányát vitte Budapestre, hogy a gyerek megkapja a szükséges kezelést. A család Opel Astrája környezetvédelmi osztályba sorolása miatt a szmogriadó alatt nem közlekedhetett volna Budapesten. A férfit hazafelé leintették a rendőrök, és hiába mondta, hogy kezelésre vitte a gyereket, az ezt igazoló dokumentumokat meg sem nézték, 15 ezer forintra bírságolták.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miért? Mi szükség van a találkozásra? Mit akar megmagyarázni vagy igazolni?
Mint rendőri vezető-húzza át, tépje el, törölje a büntetést.
Ha nincs joga, módja vagy lehetősége, akkor nem vezető csak kinevezett bádogember.
Akkor nem több, mint dekoráció egy Orbán-tablón.
quadrocopter
Na wazze, ha mindenkit körbe akar látogatni, aki aljas intézkedés áldozata lett, akor vegyen ki 1 év szabit!
Eladott Ország
És milyen jó lenne, ha olajszőkító Pintér Sanya az összelopott milliárdjait ( melyet 80 évre titkosítottak) a kórházak felszereltségre vagy építésére fordítaná. És nem kellene 181 km-t utazni egy leukémiás kislánnyal Budapestre. Talán még szobrot is állítana neki az utókor.
Eladott Ország
lopasesatveres.network.hu/blog/lopas_es_atveres_klub_hirei/85-evre-titkositott-olajugyek-pinter-sandor-tevekenysegere-fuzve-hogy-kihaljanak-a-tanuk-es-elhaljanak-az-elkovetok
85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve - hogy kihaljanak a tanuk és elhaljanak az elkövetők! Korházra is futná, nemcsak a bírság kifizetésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.