Egy pitvarosi házaspár 17 ezer forintért adott fel csomagot Svédországban élő családtagjaiknak, de a küldemény soha nem ért célba.

Végül január 23-án katasztrofális állapotban érkezett vissza a küldemény – mesélte a Délmagyarnak felháborodva Mészáros Julianna.

A megdézsmált csomagot nem vették át, ugyanis három kilónyi ajándék hiányzott belőle.

Kiették a csomagból a kolbászt, és a mikuláscsomagok is eltűntek.

Mészárosék a makói postán azt kérték, szállítsák el a küldemény Svédországba így, ahogy van, de a posta szabályzata ezt nem tette lehetővé. Azt ígérték, majd 40 nap múlva elbírálják az 50 ezer forintos kártérítési kérelmüket.

Kilopták a kolbászt és a csokit a postai csomagból
Fotó: Délmagyar

A család végül mégis elhozta a megdézsmált csomagot, amit egy másik szolgáltatóval ismét megpróbálnak eljuttatni a skandináv országba.

A végére jön a slusszpoén: Mészárosék csütörtökön kaptak egy levelet a Magyar Postától, amelyben arról értesítik őket, hogy még nem találták meg a csomagot, de további 40 napig keresik.

Nem szólunk nekik, hogy négy nappal korábban már visszakerült hozzánk a csomag. Hadd keressék!

- mondta bosszúsan Mészáros Béla.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ezt a Magyar Postát úgy szét kell kergetni a halál f*szára vezéreivel együtt, ahogy van! Nem elég, hogy drágultak a szolgáltatásai, de mellé még megbízhatatlan, töketlen hazudózó is!

Pár éve rendeltem egy 27.000 HUF-os B & D terméket, de hibásan működött. Ímélben lefociztam az üzlettel is és a szervízzel a javítást/vagy cserét, majd eldöntik. Szépen visszacsomagoltam a kartondobozába, kitomtem újságpapírral is bőven, majd címzés, irány a posta. Ott kitöltöttem a dokut, majd beadtam az ablakon. Molett, erősen széles fenekű, Német Szilárd kinézetű és méretű hölgyemény hirtelen rámdörrent:-" mi van a csomagban?"
Közöltem, hogy egy B & D elektromos szerkezet. Újabb kérdés:-" és "ez" 27.000 forint?" Válaszoltam, pontosan annyi! Újabb kérdés:-" mi lehet az, aminek ilyen szokatlan ára van?"
Mondtam, hogy az ára nem szokatlan, csak Ön nem tudja, mi az a Black & Decker kisgép!" Ideges lett, mert a köozelben állók is hallották és látták a csatát, de még hozzáfűztem: - nyugdtan csomagolja ki, nézze ,meg, aztán szépen csomagolja is vissza. A vásárlási blokkja is benne van a csomagban!" Lekapta a mérlegről, mire emelt hangon rászóltam, hogy óvatosan, mert ha törik, sokba kerül az Önnek!
Most meg árat is emeltek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
én tanulván mások szomorú példájából, azt csinálom, hogy ha hatóságnak kell írnom, akkor pár nap különbséggel kétszer ugyanazt a levelet tértivevényesen feladom...qurva drága, de megéri.
szeretem a postát, eddig mindent kézbesítettek. (talán ezért)

:-(
nezelodo
Nekem a nyolcvanas években volt közel fél tucat eltűnt Békés megyébe címzett csomagom a Dunán-túlról, becsületesen megjelöltem a csomag tartalmát, hogy élelmiszer (bor) van benne, és az értéknyilvántartás és a díja is rendben volt.. Ez közel a fele volt azoknak a feladott küldeménynek, ami sosem érkezett meg a címzetthez, és kártérítést sem fizettek. Akkoriban nem nagyon volt konkurenciája a szomjas postásoknak, ezért később mosószerként küldözgettem a távol élő rokonoknak a nemes nedűt. Abból egy sem veszett el.
fekete
magyar posta egy tolvaj banda. Sok levelem N,Amerikabol nem ert oda ,pedig semi sem volt bene,ha volt is valami kis dolog ( belyeg),az sem ert oda Hari Janose'khoz. Ezek levelel egyutt eltuntek.Ez vonatkozik a totokra is,mert ott sem kulomb a helyzett! Igaz Merkelek Brusszelel egyutt,lopnak,csalnak,ez a sok gagya orszag pedig pedig lop,amit csak el e'r!Kulomben nem kell
bemutattni HU-e'kat kik itt vanak,mert 99% a tolvaj,drog diler!A halott testverje neve'n e'l.mert
kivolt rugva inen. Ez a nagy HU-vilag itt.Jobb ha az ember nem tud ezekrol,es Magyarul semn tud.
eugen4402
@fekete: Így már értelek..! Önvédelemből felejtettél el magyarul, jogos!
Narancsországban (Floridában) élsz?
simmering73
@fekete: Próbálom megfejteni a tákolmányodat, de látom nem sokat tudsz magyarul. No problem. Nem hiányzol. Van itthon épp elég ilyen félanalfabéta.
lópicigáspár
@fekete: És az is jobb volna, ha nem szólnál bele az itthoni dolgokba, ha már a jó édes anyanyelvedet elfeledted! Gondolom a sok kox miatt írsz ennyi zagyvaságot és beletartozol az általad említett 99%-ba! Ugye Trumpra szavaztál, vagy még nem szavazhatsz, mert egy senkiházi bevándorló vagy ott? És talán nem kellene általánosítanod a kinti magyarokról, nem a tükör előtt kellett volna megalkotnod a blődségedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.