A Spiegel Online német hírportál Orbán Viktor kormányfőnek az Antall József Tudásközpont és a Konrad Adenauer Alapítvány csütörtöki brüsszeli rendezvényén mondott beszédével kapcsolatban közölt írást – számol be a 24.hu. A cikkben többek között azt írják: “az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Orbánnak az EU jelenlegi helyzetéről adott elemzésében vannak nagyon is megfontolásra méltó részek”, mindenekelőtt a gazdasági dinamizmus hiányával kapcsolatban. Viszont furcsának tűnt, és a hallgatóságban kételkedést váltott ki az a kijelentése, miszerint “egy olyan nemzet, amely nem tudja újratermelni magát, nem érdemli meg, hogy létezzék.” Ez a kijelentés legfőképp azért problémás, mert a kormányfő nem hazánkra vonatkoztatta, mégis ránk illik.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igen, ezt a cikket mar olvastam tegnap, hat o bizony szerintem nem Magyarorszagra gondolt, hanem a nemetekre, mert ok allitottak magukrol, hogy igenis egy bizonyos mennyisegu menekultre mindenkeppen szukseguk van, hogy potoljak az oregedo lakossag munkaerejet, es talan ezt kritizalta ilyen bunko modon ez az idiota, hogyha nem tudjak magukat eltartani, akkor meg is erdemlik.

Mert ha ezzel a mondataval Magyarorszagra utalt volna, hat akkor ott es azonnal ra kellett volna huzni eloszor a kenyszerzubbonyt, utana meg a vezetoszarat, hazaarulas miatt...
(Kulonben en is erre a MASODIK verziora gondoltam, de akkor ez borzaszto Magyarorszagra nezve).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Két végtelen van a Világegyetemen, az idő és az emberi ostobaság"- A.Einstein.
Tehát ha jól értjük a csúti Cézár szavait, a nép nem bizonyult méltónak az új birodalom urainak bizalmára, és ugyan nem mondja ki, de sugallja, hogy bizony új, méltóbb népre volna szükség. Te elmeháborodott a népet nem lehet leváltani, a nép nem lehet ellenzékben és most már elmehetsz. a halál f*szára!
Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
karma1
@libellle: Pedig a cikk azt akarja sugallni, hogy a magyarokra gondolt. orulok, hogy jelentkeztel, Te megiscsak elsokezbol hallod a hireket... Magyarorszagon az MTI meg ugyse fogja elmondani az igazsagot - nem erre tartjak...
libellle
@karma1: Egyébként hasonló kijelentéssel bucsuzott a világból hitler is. A halgtók feltették neki a kérdést , hogy mi történne Magyarországgal az EU és Németország nelkül.Az elmebeteg orbán csak a vállát vonogatta. A megjelentek közül pedig mindeggyik mondott valamit a szomszédjának. Nem kell hozzá nagy fantazie mert lehetett a szájról is olvasni. A megállapitás az, volt, hogy elmebeteg. Vagyai Magyarországot egy elmebeteg viszi a veszélybe. A beszélgetés során az is világossa valt, hogy halálos félelme van már most Martin Schulztol, pedig Merkel sokkal jobban utálja orbánt.
karma1
@libellle: Fosik ez mindenkitol, hiszen akarmennyire is elmebeteg - mert az -, azt azert tudja, hogy a vegtelensegig ezt nem csinalhatja, es hogy rosszat csinal, magyarul bunszovetkezetbe tomorulve lopja szet az orszagot meszarossal meg a tobbi ingyenelovel, es mar eltapsolta kuszaszem segitsegevel a kincstar tartalmat... Es persze keszul az olimpiabol es Paks2-bol is ellophato penzek megszerzesere...
F_Viktor
@karma1: Irod:
"... szerintem nem Magyarorszagra gondolt, hanem a nemetekre, mert ok allitottak magukrol, hogy igenis egy bizonyos mennyisegu menekultre mindenkeppen szukseguk van ..."

Gondolhatott Magyarorszagra is, miutan ukran munkaerovel probalkozik kompenzalni az elvandorlast, de a gazdasag sem lesz kepes 2020 utan ujratermelodni az EU forrasok megszunese utan.

A magyar m.e. elmeallapotat jol jelzi, hogy mondandoi egyre zavarosabbak, az elemzok is csak talalgatnak.
magyarbakancs
Az idiotizmus határtalan és kortalan.
Minden hétre van valami világrengető baromság amit mond

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.