A kormány vállalta, hogy - az ön pénzéből - kifizeti az olimpia veszteségét, bármennyi lesz is az. Az MNB-elnököt legtöbbször barátnője kísérte el hivatalos útjaira. A magyarok már nem is számítanak nyugdíjra, azt tervezik, hogy a munkából mennek a sírba. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nos,mint az köztudott,ingyen ebédet még nem evett senki.egyszer ezt vissza kell fizetni.így vagy úgy de visszakell fizetni.
Eladott Ország
"Áldott, békés karácsonyt és adventet szeretnék kívánni mindenkinek kezdetű monológ szerzőjének és előadójának lenni a NER mindenkori görénységének egyik legszégyenteljesebb manifesztációja. Ennek az embernek a puszta létezése és minden egyes megmozdulása önmagában is megmagyarázza, hogy minden ízében rohad ez az
ország. Ahol a devizahitelesek nyomorán nyerészkedő, a közvagyon fölött magánvagyonként
diszponáló, népes famíliáját a közösből zabáltató, kastélyokat műkincseket felfoghatatlan
indokokra hivatkozva harácsoló, a saját magáról írt könyvet is a hülye magyarok pénzéből
finanszírozó, az adófizetők keservéből fegyverkező, százmilliós prémiumokat osztogató
Matolcsy gyuri közel négy év után is a székében maradhat, ott velejéig rohad nemcsak a politikai elit, de elsősorban a politikai elitet vállára emelő, igénytelen polgári erkölcsiség is."
Eladott Ország
"Kedves Matolcsy ­rajongó embertársaim, akiket nem zavar, hogy Matolcsy Gyuri soha nem volt közgazdász és unortodox szélhámos a pénzetekből vásárol palotákat, kastélyokat, festményeket, műkincseket! Akik úgy gondoljátok, hogy Matolcsy hősszerelmes nem a ti pénzetekből jógáztatja a nőjét, akik szerint nem a ti közvagyonokat kezeli családi kosztpénzként! Ezt a morális Mariana árkot ma közszereplő minőségében kérdezte a sajtó legalább négy darab képviselője egy közintézményben, az erre kijelölt helyen. Nem Vajda Zita szeretőjét, nem Patai Mihály ivócimboráját, nem Szemerey Tamás unokatestvérét, hanem egy állami vezetőt kérdeztek. Nem a kocsmában, nem a szombati kerti partin, nem a hitvesi ágyban. A magyar parlamentben. Ez a szemmel láthatóan két lábon járó klinikai eset éppen azt mutatta be, hogy már a nyilvánosság is elvesztette a jellegét, és beletörölte a lábát a még megmaradt nem kormánypárti médiába. Szerintetek nektek ez jár? Ti ezért dolgozzátok ki a beleteket, hogy egy megvénült, felborult hormonháztartású, magát fürdős kurvának képzelő emberi selejt ezt megengedje magának veletek szemben? Mikor egyenesedik ki a magyar gerinc annyira, hogy azt mondja az ilyen Matolcsy ­féléknek, hogy közszolga vagy, nem te kérdezel vissza, hanem válaszolsz! Nem leckéztetsz, nem játszod az agyad, hanem tájékoztatsz. Mindenről. Nem sunnyogsz, nem oldalogsz el és nem engeded meg magadnak ezt a hangnemet. Addig nem, ameddig nekünk köszönhetően ülsz a kibaszott székedben, ameddig mi fizetünk, te tróger!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.