Az elnök rendelete ellenére maradhatnak a vízummal rendelkező muszlimok. Az elnöki rendelet ellenére átmeneti időre az Egyesült Államokban maradhatnak az érvényes vízummal odaérkezett muzulmánok. Így döntött sürgős eljárással egy New York állambeli bíróság. Mint megírtuk, Donald Trump pénteken elnöki rendelettel, azonnali hatállyal, meghatározatlan időre felfüggesztette szíriai menekültek befogadását, és 120 napra felfüggesztette hat másik muszlim országból – Irakból, Iránból, Szudánból, Jemenből, Líbiából és Szomáliából – érkező menekültek beutazását az Egyesült Államokba. A bíróság a két iraki állampolgárt képviselő Amerikai Polgári Szabadságjogok Szövetségének (ACLU) beadványáról azt követően határozott, hogy Hamid Háled Dervis és Hejdar Szamír Abdel-Halek as-Saui korábban érvényes amerikai beutazási engedélyt kaptak, meg is érkeztek a New York-i John Kennedy repülőtérre, de ott a friss rendelet alapján őrizetbe vették őket. Az elnök rendelete ellenére maradhatnak a vízummal...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ez gyorsan ment...
Szomoru az uj elnok, maris lekonyult a kis kunkorkaja, meg durcizik a szajaszele is...
Inkabb koszonje meg a birosagnak, hogy megmentette az eletet egy kobor 22-tol, a fejibe...
karma1
Na, ez gyorsan ment...
Szomoru az uj elnok, maris lekonyult a kis kunkorkaja, meg durcizik a szajaszele is...
Inkabb koszonje meg a birosagnak, hogy megmentette az eletet egy kobor 22-tol, a fejibe...
F_Viktor
@karma1: A USA nem Magyarorszag, ott a torvenyek meg az elnokre is vonatkoznak, nem lesz egyszeru meg Trumpnak sem lebontania a fekeket.
karma1
@F_Viktor: Nem nagyon erzi meg, hogy nem a rola elnevezett epulet 50. emeleten uldogel a dolgozoszobajaban es a sajat kis bizniszet iranyitgatja az aranyozott irodajabol, hanem egy nepet kellene kepviselnie es a gondjat megoldani.
Ha azt hitte, hogy homogenizalni tudja az amerikaiakat, akkor kurva nagyot tevedett. Az allampolgar nem az alkalmazottja, akit, - ha neki nem tetszik - akkor siman kirug...
bencemacska
@F_Viktor: Főleg, ha a szenátus nem ért egyet a hülyeségeivel!!!
Majd igazat ad neki OV!
F_Viktor
@bencemacska: Igen, majd orban tapsikol neki, amivel meg Trump sem megy messzire
bencemacska
@F_Viktor: Az a baj, hogy keményen másolja a rossz cselekedeteket. Elfelejtve azt, hogy az ő hatalma csak ránk terjed ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.