A Dunántúl nagyobb részén borult, párás, foltokban ködös idő valószínű, de elsősorban Dunától keletre felhőmentes területek és időszakok is lehetnek.

Jelentős csapadék továbbra sem lesz, de a borult tájakon hószállingózás, ónos szitálás, zúzmara lerakódás előfordulhat. A déli, délkeleti szelet a Dél-Alföldön és az Észak-Dunántúlon élénk széllökések kísérhetik.

A hőmérséklet csúcsértéke -4 és -9 fok között alakul. Késő estére -6 és -15 fok közé hűl le a levegő.

Figyelmeztetés!

Észak-Magyarországon, az Alföld északi részén többfelé -15 alatt alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. Főként az Alföldön, északkeleten többfelé várható zúzmarás köd, helyenként pár száz méter alatti látástávolsággal.

Napközben fokozatosan ritkul a köd, javulnak a látási viszonyok. A rétegfelhőzetből, ködből gyenge hószállingózás, ónos szitálás helyenként kialakulhat.

(met.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Marad a hideg, ez rossz azoknak akiknek nincs tüzelőjük.
Az egyik ismerős akiknek a rokkantsági nyugdíjuk 76 ezer kettőjüknek, ott volt amikor a cigányoknak szóltak ,hogy menjenek mert kapnak fát ,az ismerősöm megkérdezte Ők miért nem kapnak a válasz az volt,hogy Te nem vagy cigány.
Miért ez a megkülömböztetés?
A Fidesz 40 ezer forint havi juttatást akar adni az elítélteknek, ha a bűnözők megérdemlik akkor a Magyar emberek nem érdemelnek meg 40 ezer forint havi juttatást?
28-30 ezer forintot kipótolhatnák mindenkinek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.