Sarka Kata teljesen belevetette magát a munkába, hogy két gyermeke számára megteremtse az anyagi biztonságot. Új életet kezdett Hajdú Péter után, akivel nyáron döntöttek úgy, hogy nyolc év házasság után külön folytatják – fogalmazta meg a többek közt műsorvezetéssel is foglalkozó Sarka a Blikknek.

Sarka Kata új életet kezdett Hajdú Péter utánSarka Kata jelenleg két tévéműsort vezet, emellett egy világcég szépségnagykövete (ilyenre még nem volt példa az országban), egy "neves divattervező őt választotta kollekciójának népszerűsítéséhez, egy bikinimárka a csinos anyuka köré építette a kampányát és egy izraeli ékszer- és divattervező egyedi kiegészítőit és ruháit hirdetheti óriásplakátokon" – olvasható a cikkben.

Ez azonban hatalmas munkaterhet ró a fiatal anyukára: a gyermekeit reggel 7:40-kor kiteszi az iskolánál, aztán nincs megállás. Van, hogy egy 12 órás fotózás közben kell a céges ügyeket intéznie (a Magyarország Szépe és egy másik céget vezeti), heti háromszor forgat, ha nem a stúdióban van, akkor az irodájában intézi az ügyeket.

Élvezem a sok munkát, és tudom, hogy a gyerekekért dolgozom. Sokan a fejemhez vágták már, hogy ezeket a sikereket Peti miatt értem el. Ez nem igaz, már önálló brandként működöm, ha felkérnek valamire, Sarka Kataként kérnek fel

- magyarázta a Blikknek.

Sarka Kata és Hajdú Péter válásának első felvonása nem ért jó véget, ugyanis a november végére kitűzött bontóperre egyikük sem ment el. Másodjára azonban nem fog elmaradni a válás – olvasható a cikkben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz 2
Vagyonmegosztás másként! :)
Ki van ez találva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.