A cigányholokauszt-központra nem jutott kormányzati támogatás, az Országos Roma Önkormányzat viszont abban bízik, hogy a tavalyi 1,3 milliárd mellé további százmilliókat kap az idén a kormánytól. A szabálytalan pénzköltések miatt halmozódott fel másfél milliárd forintnál is több adóssága. „Nem kéne tisztázni azokat a dolgokat először, mielőtt elfogadjuk?” – így kommentálta a roma önkormányzat képviselője azt a tényt, hogy anélkül akarják elfogadni az ORÖ 2017-es költségvetését, hogy nem tisztázták a szervezet pontos adósságállományát. Az elnök azonban ezt nem kötné a nyilvánosság orrára. Farkas Flórián elnökségének öröksége több mint másfél milliárdos tartozás. Az önkormányzatnak ugyanis vissza kell fizetnie az Emberi Erőforrások Minisztériumának azt a pénzt, amelyet a Híd a munka világába programban szabálytalanul költött el.

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Na ez az a pont, amikor kicsapódik bennem a biztosíték! Ro...,bü...,kur..,any...! Azt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Ok is mernek nagyot almodni, pardon, nagyot lopni...

Bar belegondolva az a 400-500 ezer roma szavazatert nem is sok (orbannak) az a 2 milliard forintocska, meg lesz egy darabig nelkule a meszaros es a vejko.
Clavigo
Tezsvíírek...menjetek el dolgozni..Mindenkiből nem lehet miniszterelnök,,meg kormánybiztos,,vagy tanácsadó...Nem tudom,,,A mi Flórink most milyen rangban szenved Orbán elvtárs mellett,,alatt ?? De tuti,,hogy nélkülözhetetlen.. :) DD :)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/02/16/farkas-florian-hid-a-gatlastalan-korrupcio-vilagaba/
Meddig nézitek még hülyének ezt az országot szarháziak?
Amikor az Állami Számvevőszéknek feladata lenne a közpénzből működő szervezetek könyvelését, gazdálkodását ellenőrizni és leszarja azt, amikor a NAV több mint fél éve sunyít az ügyben, amikor a Polt Péter vezette ügyészség szintén hosszú hónapok óta látványosan és politikai alapon „nyomozva” kussol, amikor Orbán Viktor miniszterelnök a nyilvánvaló botrányok ellenére sem hajlandó elengedni Farkas Flórián kezét, akkor hogy a büdös
k*rva életben bizonyosodhatna be itt bármi is? Mert ha támadják, akkor meghosszabbítjuk: a kisvasutat Lovasberényig, Farkas Flóriánt meg az Európai Unióig. Ha nem ő lesz a szakdiplomata, itt szakadjon rám az ég. Erre a következmények nélküli, gátlástalan korrupcióra már tényleg nincsenek szavak.
Pergető
Ezek lopnak? Áááááááááááááááááááááá...
human
@Pergető: Állami segítséggel? Igeeeeeeeen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.