Botka László bejelentkezett miniszterelnöknek. Orbán Viktor pedig elment hozzá Szegedre. Látszólag a mosolydiplomácia jegyében. A hivatalos verzió szerint a „Modern városok” program soron következő állomására érkezve. Holott sokkal valószínűbb, hogy alapvetően egy kommunikációs trükk van a látogatás mögött. Vagy nem is annyira trükk. Maradjunk egy pillanatra a hivatalos verziónál. De tényleg csak egy pillanatra, mert a hivatalos verziót az hitelesíti, illetve hitelteleníti, hogy Orbán Viktor hány várost látogatott meg személyesen a „Modern városok” program keretében. Ha sokat, akkor erősíti. Ha más is úgy emlékezne rá, hogy nem annyira sokat, akkor gyengíti. A többi néma körmondat a kommunikáció ezen térfelén. Miközben az informális kommunikáció terén nem is annyira gyenge húzás volt ez a látogatás a kormányfőtől. Akár egy karaktergyilkossággal is felérő árnyalattal tarkítva. Mert lehet olyan csillagállás, amikor Orbán mosolya pont annyira gyilkos, mint Piszkos Fred barátsága...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@GeoCravker: Szegeden az újságíró rákérdezett, nagyjából így: Akkor lesz miniszterelnök-jelölti vita, vagy sem? Mire Nyúl kolléga azt felelte: Majd akkor meglátjuk... Ami azt illeti, félelem nélkül rabolta ki az országot, szemrebbenés nélkül hazudozik, de tény, curvára fél az esetleges szembesítéstől. Emlékszem, amikor OV a függönyök mögé bújt, és nem mert előjönni, akkor ennyit a bátorságáról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Végül semmi se valósult meg a rengeteg ígéretéből, se Szolnokon, se Kecskeméten, se Veszprémben!!!
Eladott Ország
@papa.49: nepszava.hu/cikk/1119378-orban-viktor-bakancslistaja
Orbán Viktor "bakancslistáján" a 23 megyei jogú városból már csak négy volt hátra egészen hétfőig. Ebbe a "maradékba" került bele a két szocialista vezetésű település, Szeged és Salgótarján is. Igér fűt fát uszodát, völgyhidat, meg az anyja 3,14csáját.
Eladott Ország
@qxy: Miskolcon is csak egyszer volt Kádár, akkor váltotta le Bodnár Ferencet, a BAZ megyei pártbizottság első titkárát mert Miskolc-Tapocán nyaralót épített magának. Ez a mai értelemben csak kulipintyó Szíjjártó, Rogán, Boldvai, és a többi ingyenélő politikus házához.
papa.49
@Eladott Ország: Nézzél körül mi valósult meg az ígéretekből, semmi!!!
bencemacska
@Manhattan: január 31. 09:52
Nálad az igazság. Ov nagy mestere a megosztási taktikának!!!
Egyik oldal az, hogy megvette Botkát, másik, hogy "elismeri" őt a többi ellenzéki erővel szemben!
Botkának mindkettő árt!
qxy
@Eladott Ország: Szegedre meg azért nem jött mert aki lehúzatta a tíz körmét, Igen nagy kutya volt Szegeden a párt rendszerben is és kijelentette Kádár,.- Amíg ő él addig Szegedre nem megy . Ez van . Nem is jött soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.