Először csak egy cikket akart kivenni a Figyelő új tulajdonosa, Schmidt Mária. Utána már az egész újságot szidta, és politikusokat helyezett az újságírók fölé. „Egy évig zajlott felszámolás a cég ellen, többeknek voltak ajánlatai, de mi inkább összetartottunk. Aztán jött Mária, és másfél hónap alatt szétbarmolt mindent.” A Figyelő egyik újságírója mondta ezt azután, hogy a hetilap új tulajdonosa, Schmidt Mária egy szerkesztőbizottságra bízta a lap szerkesztését.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ide tényleg illik a mondás: összefújta a szél a szemetet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Ide tényleg illik a mondás: összefújta a szél a szemetet.
Hellcat
jött a fidesz és szétbarmolta...mint mindent
Szókrakész
Mint már többször írtam.

Átrendeződik a világ.
Cefi
@Szókrakész: Más az átrendeződés, és más a primitív rombolás.
Szókrakész
@Cefi: Miből gondolod, hogy a rombolás nem az átrendezés része?
Cefi
@Szókrakész: Ezért:
"Csütörtök óta Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány elemzője, és L. Simon László egykori kulturális államtitkár mellett Tallai Gábor, a Terror Háza programigazgatója felügyeli a munkát a gazdaságpolitikai lapnál."

Bigott barnanyelvűek és tsz-jogászok gyülekezete. Olyan, mintha az autód motorgenerálját gáspár győzőre bíznád.
Pergető
@Szókrakész: Ideje hozzászoknia a mindent annyira jól tudó liberális kisebbségnek, hogy vége a hegemóniának! Lesz még itt nagyobb szűkölés is, remélem! Győz a demokrácia a liberális elmebaj fölött!
Szókrakész
@Pergető: Sokáig fog tartani a nagytakarítás, újjáépítés, mert hatalmas a pusztítás, rengeteg a mocsok.
Pergető
@Szókrakész: Már elkezdődött és nem tudják már megállítani! Visítoznak is és hörögnek, de vissza lesznek szorítva a budi legaljára, ahonnan előmászott ez a mocsok!
Cefi
@Pergető: @Szókrakész: Szóról szóra, pontról pontra, az utasítások szerint végzitek a dolgotokat. Biztos fizu előtt vagytok:

propeller.hu/itthon/3263267-pergeto-tarsai
teuton
@Szókrakész: A mocsok a szatokbol folyik... De en csak 1 dolgot szeretnek tudni. Aruldd mar el nekem, miböl tud egy olyan ujsag profitot termelni, amelyik 3000 peldenyban jelenik meg, es egyedül az alkalmazottak havi bere több millio ft???
Eladott Ország
"Ahol csak az adófizetőkről lenyúzott milliárdokat önkényesen eltapsoló, gerinctelen, agymosó
pártkatonáknak jár az elismerés. Schmidt Mária NERtársnő, a szabad Magyarország szimbóluma, aki az általa tartott sajtótájékoztatóról nem átallotta kitiltani a minap a nem seggnyaló médiát, aki terrorházmester és forradalomügyi kormánybiztos, egyben Orbán Viktor szinkronhangja, aki nem mellesleg történésznek csúfolja magát, ezúttal a havi 4­7 ezer olvasóval rendelkező, közmédiás blogján (azért közmédiás, mert akár havi 250 ezer forintot kaphat az adófizetők pénzéből az, aki egy ilyen oldalt vezet) dobta el az agyvelejét. Vagy az agya helyét betöltő valamit." Mariska, és mindazok, akiknek van arcuk és adják is ehhez a kitüntetéshez! A haza iránti hűség nem azonos a kassza­ és a párt iránti hűséggel, vagy az Orbán nevű lába előtti szervilis taknyon csúszással. Mire nem marad már kitüntetetlen talpnyaló a jobboldalon, ezek az elismerések teljesen és visszafordíthatatlanul kiüresednek. Ezt 1956­-al bármilyen összefüggésbe hozni már megint az aljasság legsötétebb verme. Elcseszett, bűzös hely lett ez. Ahol csak az adófizetőkről lenyúzott milliárdokat önkényesen eltapsoló, pozícióhalmozó, mohó, gátlástalan, multimilliárdos, gerinctelen, agymosó pártkatonáknak járnak az elismerések, a díjak. Ahol a hétköznapi hősök nyakán Schmidt Máriák tűsarka tapos. Ráfagy az ember pofájára a mosoly. Ami már régen torz vigyorba rándult."
justhpeter
Üzletileg kifejezetten rossz húzás. A lap nem kormány, ha bukik a korábbi tekintélye nem visszaállítható.
Cefi
@justhpeter: Egy lapot ilyen alakokra bízni már önmagában bukás, mivel hiteltelenné teszi.A névsor alapján pedig még szánalmassá is.
F_Viktor
@Cefi: Irod:
"Egy lapot ilyen alakokra bízni már önmagában bukás..."

Dehogy lesz bukas, hiszen hatuk mogott ott van a kifogyhatatlan kozpenzek milliardjai.
Cefi
@F_Viktor: Kezicsókolom, meddig, kérdem én meddig? Itten semmi nem biztos. A közgéptársaság is megbukott. Mészárszék van helyette. De ahogy a törpe napóleon elmebaja nő, egyre sürűbben változnak a kegyeltek.
F_Viktor
Amig nem csokken 1 millio fo ala az ilyen fityeszes-nacik es nyomorek agyhalott bertollnokok szama, mint akik itt is megdolgoznak a kozpenzert, addig semmi nem fog pozitiv iranyba valtozni.
Cefi
@F_Viktor: Ez durva hozzászólás volt. A fidesz-komcsik meg fognak sértődni hogy kihagytad őket.
F_Viktor
@Cefi: A fityesz-komcsik az agyatlan birkak, akik ugyanugy, ugyanazt beszopjak orbantol, mint anno kadartol. Tapsolni tudnak, gondolkodni az faj nekik.
Sjnos ilyen a magyar ember, ez az a bires magyar mentalitas.
Megint csak igazat kell adnom Kertesz Akosnak, genetikailag problemas a magyar.
Cefi
@F_Viktor: A magyar nem. Csak a birkanyáj.
szaboria1
Ennek a kusza szeműnek is az a szerencséje, hogy a meghalt férje milliárdokat hagyott rá.
eugen4402
Felséges urunk felajánlotta az országot Szűz Máriának, aki jött, látott és alig győzte szétqurni a Figyelő jól működő csapatát...De ő nem ismer lehetetlent!
Béla333
Maradt még a piacon olyan, amelyik nem Fideszes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.