Egy baráti társaság rögzítette a fenti képeket, akik rendszeresen korcsolyáznak a Fertő tavon. A felvétel vasárnap készült. Mint írják, meglepetten tapasztalták, hogy egyes helyeken felolvadt a jég és teljesen felolvadt nyílt vízterületek keletkeztek, annak ellenére, hogy melegedés nem volt a héten. Biztonság kedvéért vittek magukkal csereruhát, kötelet és síbotot. Már kifele korcsolyáztak, amikor kiáltást hallottak és a távolban megpillantottak egy embert, aki a vízből integetett. Akciókamerával korcsolyáztak, ami rögzítette a történésék egy részét és a jég kísérteties ropogását. 

Érezni lehetett a roppanásokból, hogy veszélyes terület. Valaki mondta is, amikor kijött a vízből, hogy menjünk messzebb egymástól, nehogy beszakadjon alattunk is. Tanulság, tavakban, nem szabad egyedül korcsolyázni, legalább ketten vagy hárman menjenek és akkor se túl közel egymáshoz.

- írják a Tessék című YouTube csatornájukra feltöltött videó alatt.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Látjátok: ez a pár ember pillanatok alatt, felelős döntést hozott! Sürgősen menteni kellett, mégis átgondoltan tették! Öröm volt látni még akkor is, ha nem éppen valami "vigasságról" szólt a video!
Csak gratulálni tudok! Csendesen még hozzáteszem: ha nem is ennyire "flott", de valami hasonlót várok el a katasztrófások "operativ" csoportjától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.