Egy normális országban reggel már el se kellett volna indulnia otthonról, annyira egyértelmű volna, hogy nem maradhat az adóhatóság elnöke, ha közben adótanácsadócégeknek fusizik. De ez itt Magyarország. Éreztem, hogy erős reggelem lesz. Minden február 1-én erős reggelem van, mert minden évben február 1-én hozzák nyilvánosságra a képviselők vagyonnyilatkozatát. Ennek már a módja is örjöngésre szokott késztetni. Ezt a politikai élet átláthatósága szempontjából elvben nem jelentéktelen adathalmazt a magyar törvények szerint kereshetetlen, szerkeszthetetlen pdf-ekben hozzák nyilvánosságra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mert Tállainál hülyébbet, sötétebbet nem találtak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Mert Tállainál hülyébbet, sötétebbet nem találtak.
Cefi
Egyáltalán mi a lófaszt keres a politikában ez a pojáca. A birkáimat nem bíznám rá a mezőn, ha lennének sem.
Mobil123
Hogy hogy??? ahogy orbán a miniszterelnök, vagy ahogy a politikusok maradhatnak a helyükön . Sajnos!!!
namihami
Miért ne maradhatna? Hát a szakértelme megvan hozzá. A képviselők adóbevallását is jónak, szakszerűnek és főleg valósnak találta.
Kell ennél jobb szakember? Egy laikus még bele találna kötni a képviselőink által beadott szegénységi bizonyítványokba. Mi végre lenne akkor az a szép világuk?
kissé felnőttem
hogy lehet ? nekik igy jó, Igénytelenség ? én meg nem szólhatok bele.Ez is egy működési forma
eszegfu
Igen, "normális" országban egy ilyen reggelen fel sem kellene kelnie az ágyból, nemhogy "munkába" induljon! Azt meg végképpen nem értem, hogy egy adótanácsadó cég (ennél nagyobb "fokozatu" p.ü.-számviteli végzettség nincs!) minek is kér tanácsot?! Ha nincs a szakmája "csucsán", akkor ne végezzen ilyen szolgáltatást! Sanda a gyanum: nem éppen egyes adótörvények jogi értelmezéséhez ad tanácsot...
Clavigo
Miért ne maradhatna ? Megbízható idióta...Egyetlen ami számit,,hogy a vályúja tele legyen reggel-délben-este..oszt jó napot.
aremy
@nyanya001: pedig a szilárd mennyivel rátermettebb igaz nem egy baba arcúú
Sziszifusz
Szerintem Tállai a bukóember szerepét kapta. Egyszer, majd ha eljön a kormányváltás, akkor mások helyett, ez a magas szintű intelligenciával rendelkező balek viszi el a "balhét".
Vannak még mások is ilyen szerepben a mai kormányban.
namihami
@nyanya001: Erre a posztra. Mert a hülyeségi rekord dobogóján komoly versengés folyik. Csak néhány név (a teljesség igénye nélkül): Kovács, Lázár, Kósa, Bencegyerek, Rezsigólem, stb.
Nem írok többet, mert a klavi már protestál, pusztán ezen nevek miatt.
aremy
@Clavigo: az a vályú mindig tele van ahogy ezt az egy szál belű palit elnézem.
Pergető
Annyira egyszerű, hogy az ostobák is megérthetik. Azért Tállai az adóhatóság elnöke, mert nem váltották le! Egyéb kérdés?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/05/bandi-te-fekete-lyuka-minden-kormanyok-legsotetebbikenek/
Tállai András főállású hurka­ szalonna­ kolbász pálinka fesztivál­guru, mellékállású adóügyekért
felelős államtitkár, egyben NAV ­elnök, aki a kombinált Kósa ­Németh érdemrend L. Simon
tisztikeresztjének boldog tulajdonosa is lehetne, ha volna ilyen elismerés, a kontraszelektált
káderekre épülő rezsim toplistás versenyzője. Eddigi gazdag és eredményes, falunapról
falunapra szédelgő, elvágott szalagokban és szalonnatáblákban mérhető pályafutásának több csúcspontja is volt már. Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig ­, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forint csilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezer milliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia.
Clavigo
@Pergető: Téged eddig sem kérdezett senki sem...Csillapodjál Bringás..
namihami
@Pergető: Én csak egyet tennék fel. Szerinted elolvasta, elolvashatta azokat az ""adóbevallásokat"", amiket párt- és fajtársai, tiszta lelkiismerettel beadtak? Nem talált benne valótlan adatokat? Számszakilag is teljességgel rendben találta, találhatta a benne szereplő tételeket?
Vagy kussolni kell, hiszen ajándékállás és nem szabad kifele pofázni.
aremy
@Clavigo: tegnap kérdeztem őt is meg a szórakészt is a 20 szon ezres témánál nem sikerült.úgy látszik csill lapít állásba voltak
solidedge
Nem tudom hogy volt-e már személyesen bent a NAV-nál. Kísérő feltétlenül kell mellé, mert ha egyedül akar bemenni akkor lehet hogy a vecsési határban találják meg étlen-szomjan bolyongani.
Pergető
@namihami: Rossz embernek tetted fel a kérdést. Fogalmam sincs, hogy a NAV vezetőjének el kell- e olvasni minden adóbevallást.
eszegfu
@grincss: 15:20 Kösz.! Ezt nem is tudtam! De hogy mostantól ki lesz a Nav-nál az igazi szakember, rejtély... Ez a hölgy 23 éve dolgozik a Nav-nál, sőt ez az első munkahelye is... tán szakmailag többet is tud, mint Tállai... szerintem meg nem a 2. legfontosabb, hanem az 1. legfontosabb embert rugta ki Tállai... persze nézőpont kérdése...
grincss
@eszegfu: Pontosan az volt (talán) a baj, h ő értette a "szakmát", Tállai meg nem!
Kirúgta a konkurrenciát!
eszegfu
@Pergető: 14:56 Ha már bátoritottál az "egyéb kérdés?" feltevéssel... Te irtó gyorsan véleményt nyilvánitasz itt mindenkiről, de Te ugyan hova sorolod Magad?! Sajnos, néha az az érzésem, hogy még az "ostoba" kategóriába sem férsz bele.
jancsipapa
@namihami: Számszakilag hibát ? Ez ,aki százig nem tud elszámolni ...
eszegfu
@grincss: 15:48 Valahogy ugy... Elgondolom, hogy ez a hölgy a rendszerváltás óta "kiszolgálta" a különböző kormányokat, munkájával "felküzdötte" magát (nem ugy, mint pl. Vida Ildikó, aki ment Simicska után hol a versenyszférába, hol pedig közalkalmazott lett), u. akkor a főnöke szakmunkás iskola gazdasági igazgatója, majd vállalkozó volt, aztán valahogy odacsámpáskodott a Fideszhez és igy lett belőle "valaki"... mármint rangban.
Sziszifusz
@Pergető: 14:56
Tállai azért az adóhatóság elnöke mert oda tették. Ő volt erre a szerepre a "legalkalmasabb".
Eladott Ország
"Tállai András nemzeti főkóstoló és megtekintésügyi, szalagelvágásügyi pálinkaszakértő valamint kolbásztöltő szaktekintély kivételesen nem vágott el semmit, nem kóstolta végig a hejőkeresztesi falunapok menüjét és óvodásokat sem használt biodíszletnek tetszőleges népnemzeti esemény ürügyén random emelvényeken, hanem – bármilyen morbid és abszurd és groteszk – sajtótájékoztatót tartott. A különösebb kommentárt nem igénylő felvételeken pontosan látszik, mi lett ebből, úgyhogy én csakazért is fűzök néhány kommentárt a történethez. Azt most hagyjuk a büdös francba, hogy ez a mélysötét suttyó adóügyi államtitkár és NAV elnök lehet úgy, hogy a magyar nyelvet is magyar nyelvre kell fordítani neki, és akkor sem érti. Legutóbb a legendás Bözsi­ utalványok kapcsán mutatta be: attól, hogy ő az átlagnál talán egy árnyalattal magasabban kvalifikált táskahordozó, egyáltalán nem biztos, hogy képes értelmezni egyszerű, elvileg a szakterületéhez kapcsolódó kérdéseket, de legalább sokadik nekifutásra is csak kapitális baromságok hagyják el a száját. Ez a 22 másodperc viszont a bárgyú értetlenkedésen túlmutatóan is átlagon felül dühítő. Ugyanis Bandi – aki feltehetően Kövér Lászlóhoz járt illemtanórára és tőle tanult jómodort is –
már nem egyszerűen az ártatlan, esetlen, semmiről nem tudok, semmiről nem tehetek elv
alapján létező nép gyermekét játssza, hanem arrogáns, sértődött és felháborodott."
Cefi
@Pergető: Mi a faszért nem futsz már szembe a gyorsvonattal? Előszőr kapnál sok-sok őszinte lájkot.
szaboria1
@nyanya001: Nekem is ez ugrott be. Csak rá kell nézni délre már úgy néz ki mint aki épp elakar aludni a reggeli kupicától.
Pergető
@dr. prédikátor: Én Pergető vagyok! Örülök, hogy megismertelek Cumgépi!
Pergető
@eszegfu: Nahát ezt az egyezést! Ezt gondoltam én is rólad!
Pálinkafőző Rézüst
Hogy lehet, hogy lehet? Hát így! Új Magyarország!
Cefi
@Pergető: Úgy gondolom, mégiscsak felrakok rólad mindent. Még a szomszédaid véleményét is.
aremy
@Pálinkafőző Rézüst: pedig a Bródy meg énekelte már őket úgy mint ezek ugyan azok!
grincss
@Cefi: Könyörgöm!
Legalább privibe, küldöm a mail címem! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@aremy: és nagy részükre igaz is. Milyen bájosak, amikor a volt komcsik komcsiznak... :))
quadrocopter
és a Tállai féle Tanácsadói" pénzmosodákat vajon ki ellenőrizheti?

Gengszterisztánban a pofátlanság határtalan, de ez ebben az esetben törvénysértő is, ami egyszerűen összeférhetetlenség!
szép új világ
@nyanya001: Nálad a pont nyanya, de azért van még egy-kettő aki ott liheg a sarkában!
aremy
@Pálinkafőző Rézüst: hát van bájuk vagy bajuk de lehet hogy csak hájuk van.
Cefi
@Mirabilis: Mindkettő ugyanazért: mert a szarháziak odajuttatták.
namihami
@Pergető: Mindet nem, de amikor már nem a paci lába, de a teljes ló, patkóstól, nyergestől és kantárostól kilóg, akkor már legalább is illene legalább kézbe venni a nyomtatványt. Csak félő, hogy amilyen hülye, még elszólná magát.
És az egy komoly pofánveréssel és lefokozással járna.
Cefi
@namihami: A lófaszt kifelejtetted. Pedig a @Pergető: azt szereti a legjobban.
Cefi
@nyanya001: Értem. De miért, hisz olvasni nem tud.
nyanya001
@Cefi: Ha billeg az asztal lába támasztéknak, vagy ha kitörik alatta az ágy lába...
Váltogatja , ne legyen egyhangú .
jankó321
Jól kell megválogatni a barátokat!
Ki tudhatja, hogy idő múlásával ki lesz vele majd ugyan abban a cellában az alsó priccsen!?
dr. prédikátor
@Pergető: Tudod mi vagy te?? Egy félkerekű féleszű lánctalpas szarkupac cumigép!!!tegnap 18.14 re.
eszegfu
@Pergető: 18:16 Na azért ne butálkodj tovább ember, ne "szálljál el" Magadtól! Még, hogy "Te is ezt gondoltad"?! Neked nincs is önálló gondolatod! Hiszen @dr. prédikátor-nak és nekem is u.azt válaszoltad, amit Neked irtunk... ugyhogy nem érdemel simogatást most sem a buta kis buksid. Csakhogy képben legyél... a gondolat nem egy fertőző betegség, ami ellen védekezned kellene.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/04/13/tallai-andras-a-mosono/
Tállai András a mosónő.
És itt be is zárult a kör. Kifehérítő elvtársék, akik egyébként szakmányban fektették ingatlanokba átlátható és főleg átláthatatlan hátterű pénzeiket, valószínűleg abban érdekeltek, hogy a csillagos égig verjék fel az árakat. Aki meg tudja fizetni a jelenlegi árak mellett az albérletét, annak valószínűleg az újabb drágulás is belefér, aki meg már így is kínlódva és keservesen, az hátha rájön, hogy mégiscsak igénybe akarja venni a CSOK-­ot. Pedig nem fogja tudni. A fizetőképes lakosság hosszútávon persze csökkenni fog, a befizetett adó pedig majd megy az olimpiára vagy Habony Árpád vissza nem térítendő hiteleire.
lényeg, hogy megvan az újabb ellenség, az adóelkerülő, lakását bérbeadó nemzetmérgező. A piac ugyanolyan fekete marad, mint volt, a jellemzően pályakezdő, családalapítás előtt álló
fiatalokat pedig a családbarát magyar kormány hozzásegíti ahhoz, hogy még további évekre ne tudjanak kirepülni a szülői otthonból, hogy egyre később akarjanak gyereket vállalni, vagy hogy egyszerűen fogják magukat és eltakarodjanak minél messzebb. És így szépen, lassan,
módszeresen nem marad talpalatnyi terület, ami még nincs felszántva, szarrá adóztatva,
bedöntve. Tállai András pedig boldogan parádézik az éppen aktuális kolbásztöltő zenés­táncos mulatságon és fehérít, fehérít rendületlenül. Hát így.
Pergető
@eszegfu: Nem vagyok liberális. Én gondolkodom!
Pergető
@dr. prédikátor: Látom leírted a jellemzésed! Ügyes vagy! Buksi simi!
eszegfu
@Pergető: 11:51 Szinte "bearanyoztad a napomat"... egyfolytában nevetek ezen a képzelgéseden... Na itt a vége, fuss el véle!
dr. prédikátor
@Pergető: Te meg a gondolkodás!!!Ugyan mivel??? Az agyrágó bogár is éhen halt az üres fejedben!!!
Pergető
@dr. prédikátor: Épp ezt gondoltam rólad.
Pergető
@eszegfu: Legalább egy jót nevettél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.