Hetek óta csak apró lépésekben, a korlátba kapaszkodva tudnak lejutni az 1-es villamos aluljárójába az utasok a Népfürdő utcánál – írta meg a 444 olvasója a lapnak. A lépcsőt senki sem takarítja, a jég miatt túlzás nélkül életveszélyes:

 

Elég súlyos a helyzet a jégpáncél alatt lévô Népfürdô utcai megállóban. #jég #budapest

444.hu (@negynegynegy) által közzétett fénykép,

A BKK-nak (vagy a XIII. kerületnek) három hete (mióta leesett az első hó, és megérkeztek az első kemény mínuszok) nem sikerült rendet tennie az 1-es villamos aluljárójába vezető lépcsőknél. A tegnapi havazás és a mai eső csak hab volt a tortára, most már szó szerint közvetlen életveszélyben araszol lefelé a lépcsőkön a Duna Tower az Erste és a Magyar Posta irodáiba igyekvő több tízezer ember nap mint nap. Az egészben az a felháborító, hogy a három hét leforgása alatt egy kiszórt sónyomot, vagy kavicsot, vagy egy lapátos segédmunkást nem láttam a megálló közelében sem... És ez a város akar olimpiát rendezni...

- fakadt ki az olvasó.

A XIII. kerület annyit reagált, hogy nem ők, hanem a BKK felelős ilyen ügyekben, és az önkormányzat is jelezni fogja a közlekedésszervezés felé a veszélyes állapotot.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nagyon szomorú, hogy ilyen helyzet alakulhat ki a 21. században!! Úgy látszik, itt mindenre van pénz, csak arra nincs, amire kellene!
Nem tologatni kellene a felelősséget egymásra, hanem hatékonyan intézkedni, hogy az ilyen utak, lépcsők, aluljárók, stb. járhatóak legyenek!! Az nem elég, hogy szeptemberben kijelentik az "illetékesek", hogy fel vannak készülve a télre, mikor itt az ideje, cselekedni is kellene!!!
Biztos vagyok benne, hogy egyesek háza-tája előtt semmi probléma nincs!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
valaki
@Nessy: Segítettem magamon: szöges bakancsban mentem.
Clavigo
@Nessy: Ha majd elolvad,,akkor rendbe jön minden..Tavasszal meg kiosztják egymásnak a jutalmakat...:)
jankó321
Lényeg, hogy a katasztófavédelemnek jó sok viagrával tegnapra végre sikerült felállítani!
-Mármint az operatív (vagy aperitív?) törzseket.

" Operatív törzs kezeli az ónos eső miatt kialakult helyzetet a katasztrófavédelem országos központjában, a legsúlyosabban érintett megyékben pedig megyei operatív törzseket is felállítottak. Országosan kétezer tűzoltót és ötszáz technikai eszközt helyeztek készenlétbe, de szükség esetén még tudnak további erőket is mozgósítani."
egyvandor
A magyarok a városvezetés jóvoltából anyagi ráfordításokat nem sajnálva már meg kezdhették a 2024-es olimpiára való felkészülést. Köszönjük meg a szemüvegedre lépek pistának.
1magyar
Erre és ilyenekre nem jut pénz, kell az olimpiára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.