Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása miatt több BKK-járat menetrendje is változik: napközben nem jár majd a kisföldalatti, és időszakosan a reptéri busz nem jut majd el a repülőtérig.

A Budapesti Közlekedési Központ közölte: a kisföldalatti várhatóan 10 és 20 óra között nem közlekedik, helyette pótlóbusz viszi az utasokat a Mexikói út és a Deák Ferenc tér között, de délután az Andrássy út lezárása miatt ideiglenesen a buszok forgalmát is leállítják.

Szintén nem közlekedik a Kossuth Lajos tér átépítése miatt forgalomba állított M2A pótlóbusz, és rövidített útvonalon jár kora reggeltől este 8 óráig a 2-es villamos is, a szerelvények a Széchenyi István térig szállítanak majd utasokat.

Módosított útvonalon, illetve délután egy-egy órára két szakaszon közlekedik majd a 15-ös és 115-ös busz, és terelve közlekedik a 16-os és 105-ös busz is, utóbbi a Margit hídon át jár majd. A Liszt Ferenc-repülőtérre közlekedő 200E autóbusz a delegáció érkezése és távozása idején egy-egy körülbelül 10-30 perces időszakban módosított útvonalon, a repülőtér érintés nélkül, Vecsésig közlekedik.

A 70-es és 78-as trolibusz csak az Arany János utcáig, a 72-es időszakosan a Nyugati pályaudvar és a Dózsa György út között, a 74-es szintén időszakosan két szakaszon közlekedik, a 75-ös és 79-es jelzésű járatok pedig a delegáció érkezése és távozása idején csak a Jászai Mari tér és a Dózsa György út/Szabolcs utca között szállítanak utasokat.

Csütörtökre virradó éjszaka a 916-os és a 990-es autóbusz a budai végállomás felé nem áll meg az Erzsébet téri Deák Ferenc tér M megállóhelyén.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
― Zdrasztvujtye, Viktor, hoztam gázt.
― Szervusz Vlagyimir, én meg gázszerelőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@simmering73: Nem lehet kéznél a Habony, maguktól meg nem jut eszükbe, hogy a felhajtást az ónos esővel magyarázzák.
vladimir putin
@vadnarancs: ket darabban jerkezem. Eloszor a labajimat kuldom. Azzal pjedalozom metroszereleveny.
Kjicsi mjetro, de mienk metro.
Masodik reszem (a kontyaktos) csutortokon erkezik.
Abban a ladaban lenni ertekesebb reszek:
- lopnyij genyerator 2.0
- megvedesszkij masinyja
- lopasinszkivnye mafiozovisztov tanacsadasovickovnyik automat
Dr plágium
A gyalogosok menetrendje is változott :) személyi, lakcímkártya felmutatása után haza kísérnek a lezárt területre...és megvárják amíg belépsz a kapun.
Dr plágium
@sokanvagyunk: Biztos hogy nagyobb, azt mondták a rendőrök miatta csökkent a légszennyezettség, melegebb lett és az ónos eső is megszűnt...tapsolhatunk neki :)
Lepényleső
...de még az ő kedvéért sem csinálták meg a"gyorsforgalmi"utat.
Lepényleső
...meg az országé is,ki tudja hány évtizedre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.