Tíz év után mondott fel a köztévénél Gundel Takács Gábor – olvasható a Bors cikkében.

Gundel a felmondásáról – amely két hete történt – nem beszélt a Borsnak, egy lapnak nyilatkozó informátor ugyanakkor azt állította: Gundel egyenes ember, biztos nem az áll a háttérben, hogy máshová csábítanák több pénzért. 

A felmondását szakmai okok miatt adta be, és valószínűleg soha nem fog ennél többet mondani. Az nem az ő stílusa

- mondta a lapnak a jól értesült szakmabeli.

A Bors több tévécsatornát is megkeresett, hogy ki miképp fogadná Gundelt, több csatornánál a laptól hallottak először – állításuk szerint – az ismert műsorvezető távozásáról.

Hogy a háttérben mi állhat, nem tudni. A Bors szerint Gundel műsora, a Maradj talpon jó nézettséget hozott a köztévének, de az utóbbi hónapokban ezt a műsort sem kerülték el a változások. Pár hónapja a stáb cserélődött le teljesen, egy játékost pár nappal a tévéfelvétel előtt visszaléptettek politikai hovatartozása miatt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Még a vak is látja, hogy Gundel elhányta magát attól, amit a "közsidesz" tévénél tapasztalt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
G narancs
@Eladott Ország: Azért fogalmazhatnál árnyaltabban, nem kell bántani azokat az egyszerű embereket akik nem olyan képzettek mint Te, és nincs lehetőségük elmenni az országból. Ha ez a réteg képzettebb lenne, már rég eltakarították volna az útból az ilyeneket, vagy inkább oda sem kerülhettek volna.
simmering73
A lényeg a cikk utolsó mondatában van. Megérkeztünk Diktatúrába.
Eladott Ország
@G narancs: "Sajnos ez a szakmai/politikai okokból mondott fel" gyakori kis hazánkban. A NER társak finomabb fogalmazásból sem értenek. Csak megemlítem a közvélemény által ismert legutóbbi esetet (meg sok nem is kerül nyílvánosságra) . Az RTL Klub híradójának nyilatkozott Szert Boglárka, az Antall József Tudásközpont (AJTK) volt munkatársa, akit állítása szerint hétfőn politikai okokból rúgtak ki munkahelyéről.
szaboria1
Te jó ég a játékosoknak már a politikai nézettségről is kell nyilatkozni.
huKKK
@szaboria1: Luther Cajetan bíboros elõtt:
Yes or no?
Visszavonod-e a nézettségedet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.