... Köztörvényes bűnözők intézik az ügyeket ebben az országban. Aszerint kell bánni velük. Egy tapasztalt rendőr, aki ért a gazdasági bűnözéshez, egy dörzsölt könyvelő, aki ismeri az összes trükköt, egy olyan közgazdász, aki tud makrogazdaságot is, és rálát a nem túl bonyolultan szerteágazó ügyekre és egy jogász, aki alkalmazni képes a megfelelő paragrafusokat és aki otthon van a nemzetközi jogban. Sokat kell utazni, ez pénzbe kerül. Nem létezik, hogy ezt olyan nehéz volna megszervezni. Csak a politikusokat kell távol tartani. Mindet.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ugyan már A KÖNYVELŐIK IS EZEKEN KERESNEK. Ezek nem vallanak...ezek szabadon lopnak,csalnak,hazudnak... MENTELMI JOGOK MÖGÉ BÚJVA...erre használják a furmányos jogvégzettségüket.Ez egy ZÁRTOSZTÁLYRA ÉRETT BŰNÖZŐK GYÜLEKEZETE.kÉRDEZNI SE LEHETETT A NEMZET VŐJÉT,MÁR OLYAN NYILTAN CSINÁLHATJÁK
A felcsutkay dakota a nemzet nevében vérezteti ki MAGYARORSZÁG LAKÓSSÁGÁT A PEREPUTTY ÉS A HAVEROK ZSEBÉRE..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.