Kedden Bajnai Gordonnal, Magyarország egykori miniszterelnökével gyűjtötte az olimpiaellenes aláírásokat az Együtt óbudai csapata – olvasható a párt Faacebook-oldalán.

Az Együtt a Momentum Mozgalomnak segít összegyűjteni az olimpiai népszavazáshoz szükséges 138 ezer aláírást.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Azt kellene tudomásul venni, hogy az olimpia ügyében gyűjtenek aláírásokat. A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjainak és szimpatizásainak is elemi érdeke a népszavazás kiírása. Na majd ott lehet véleményt nyilvánítani, karja-e a fővárosi lakosság az olimpiát, vagy sem, vagy, mert ugyi van harmadik eset is, nem érdekli őket mit csinálnak velük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@papa.49: Nem te vagy az első. Meg kell beszélnem azokkal, akik a volt kollégái, szomszédja, és az a bizonyos calád.
justhpeter
@Pergető: Bárki megszoríthatja, aki tud 1,5 millió támogatót maga mögé. Nem szabad a dolgokat összekeverni. Orbán politikailag már elindult a lejtőn amikor nem szabott gátat a közbeszerzési lopkodások soha nem látott mértékének. Ha 2018-ban nem bukik meg, az nem az ő dicsősége, hanem az ellenzék töketlensége. Orbán nyilvánvalóan az államszervezet szétzilálására törekedett 2006-2010 között, a mostani ellenzék tragikus okok miatt ezt még utánozni sem tudja. Pedig kevesebb energiával megoldható lenne, hiszen a mostani kormányoldal már bizony szellemileg igen csak alultáplált - finoman szólva - debil káderállománnyal rendelkezik. És arról sem illik megfeledkezni, hogy a fideSS 2010-es sikerében a szocik baromsága mellett annak a mérsékelt jobboldali értelmiségnek is nagy szerepe volt, akiket mára Orbán kirekesztett és primitíven a Rezsiszilárdokkal és a Kósalalákkal próbált pótolni.Hozzájön még ehhez, hogy 2018-ban nem tud annyi jobbik-hívőt a maga oldalára állítani. A nyolc év lopkodást figyelembe véve ez nem is csoda.
Pergető
@justhpeter: Világos, értem! Viszont nincs akarat a leváltásukra!
justhpeter
@Pergető: Ez fog eldőlni még az idén. Ha még az akarat sem lesz meg, menjenek a lecsóba mindnyájan.
kukac50
Az olimpia nem csak a főváros dolga! Ha megtartják azt az egész országnak az adófizetőinek kell fizetni! Még egy újszülöttnek is okoz 1 milliós tartozást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.