Kedden Bajnai Gordonnal, Magyarország egykori miniszterelnökével gyűjtötte az olimpiaellenes aláírásokat az Együtt óbudai csapata – olvasható a párt Faacebook-oldalán.

Az Együtt a Momentum Mozgalomnak segít összegyűjteni az olimpiai népszavazáshoz szükséges 138 ezer aláírást.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Azt kellene tudomásul venni, hogy az olimpia ügyében gyűjtenek aláírásokat. A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjainak és szimpatizásainak is elemi érdeke a népszavazás kiírása. Na majd ott lehet véleményt nyilvánítani, karja-e a fővárosi lakosság az olimpiát, vagy sem, vagy, mert ugyi van harmadik eset is, nem érdekli őket mit csinálnak velük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Azt kellene tudomásul venni, hogy az olimpia ügyében gyűjtenek aláírásokat. A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjainak és szimpatizásainak is elemi érdeke a népszavazás kiírása. Na majd ott lehet véleményt nyilvánítani, karja-e a fővárosi lakosság az olimpiát, vagy sem, vagy, mert ugyi van harmadik eset is, nem érdekli őket mit csinálnak velük.
dodóka
@lusta: A harmadik a legvalószínübb.
lusta
@dodóka: Tehát az ország lerablása nyugodtan folytatódik tovább.
Pergető
Nem az ország lerablása folyik, hanem a hülyék, figyelmen kívül hagyása!
Erőlködjetek csak, majd a nagy trockos a vereséggel kijózanít. Na akkor meg matekoztok és hazudoztok!
justhpeter
@Pergető: Mielőtt ezt leírod legalább viselkedj úgy, hogy azt lássuk te is elhiszed amiket leírsz, mert ha nem így teszel viccnek fogom gondolni.
Pergető
@justhpeter: Kérlek, őrizd meg a komolyságod. Írd már le nekem, ki szoríthatná meg Orbánt 2018-ban? Simán nyer! Kik? Kétfarkú bohócok? Civilkedő ligetmajmok? Tényleg! Komolyak legyünk már!
Cefi
@Pergető: Egy kis nosztalgia neked. Csak a közös ismerősökre, hogy emlékezz, köcsög szarházi hazaáruló tetü:

tdyweb.wbteam.com/Ilkei/Ugynok/BM_III_III_Beosztottak.htm
Pergető
Bájos, mikor a hazaárulók hazaárulóznak! A patkány nem változik!
papa.49
@Cefi: Ebből melyik a delikvensünk???
Cefi
@Pergető: Hát ez az! Pont ugyan olyan szar vagy mint akkor. Csak a fejed azóta jobban hasonlít a ló vérvöros farkához. Csak nem jön le róla a bőr.
Cefi
@Pergető: Ezaz. Ha tanulnál, már felkötötted volna magad. Így, mivel olyan buta vagy mint egy fidesz szavazó, megvárod a jövő évet, amíg mások húznak fel.
Pergető
@Cefi: Mi a véleményed a holokausztról?
Cefi
@Pergető: A világ boldogabb és szebb lenne a magadfajta pondrók nélkül.
Pergető
@Cefi: Nem tudsz válaszolni egy egyszerű kérdésre?
bencemacska
@Pergető: Miért érzed kötelességednek a tükörképeddel folytatott beszélgetéseidnek a velünk való közlését???
nem vagyunk rá kíváncsiak!!!
Pergető
@bencemacska: Én sem vagyok kíváncsi egyesekre, de a hazudozást le kell leplezni!
bencemacska
@Pergető: Jó akkor beszélgess csak magaddal!!!
Pergető
@bencemacska: Az ostobaság ellen nincs orvosság!
Cefi
@bencemacska: Neked akartam, de másnak ment véletlenül, be kopizva megkapod:
Tudod, 88-ban a Bős-nagymarosi tüntetés, majd utána a Márc.15-i tüntetés után bevittek. Csúnya nagy dádá volt minkét esetben. Ez az alak akkor besúgó volt. Most bértroll, a másik oldalnak. Nem érdekelne, más is vanilyen, nem egy, több száz. De ez az alak megnyomorította egy család életét. Továbbá előszeretettel szórakozik testi és/vagy mentálisan beteg embereken. Vérlázító. Megteszem, hogy más is megtudja ki ez.
bencemacska
@Cefi: Ezek minden rendszert kiszolgálnak, és jól élnek belőle!
Egy kollégám mindig azt mondta, amikor valamilyen választástól, vagy egyéb személycserétől változást vártunk: tessék megtanulni A NYELVEK SOHASEM VÁLTOZNAK CSAK A SEGGEK!!!
papa.49
@Cefi: Jól teszed, Írd már meg a nevét, priviben, hátha az én néhány elveretésem ügyében is sáros, mert én kikértem a családra vonatkozó aktákat, többet meg is kaptam, így csak a kíváncsiság mondatja velem ezt...
Cefi
@papa.49: Nem te vagy az első. Meg kell beszélnem azokkal, akik a volt kollégái, szomszédja, és az a bizonyos calád.
justhpeter
@Pergető: Bárki megszoríthatja, aki tud 1,5 millió támogatót maga mögé. Nem szabad a dolgokat összekeverni. Orbán politikailag már elindult a lejtőn amikor nem szabott gátat a közbeszerzési lopkodások soha nem látott mértékének. Ha 2018-ban nem bukik meg, az nem az ő dicsősége, hanem az ellenzék töketlensége. Orbán nyilvánvalóan az államszervezet szétzilálására törekedett 2006-2010 között, a mostani ellenzék tragikus okok miatt ezt még utánozni sem tudja. Pedig kevesebb energiával megoldható lenne, hiszen a mostani kormányoldal már bizony szellemileg igen csak alultáplált - finoman szólva - debil káderállománnyal rendelkezik. És arról sem illik megfeledkezni, hogy a fideSS 2010-es sikerében a szocik baromsága mellett annak a mérsékelt jobboldali értelmiségnek is nagy szerepe volt, akiket mára Orbán kirekesztett és primitíven a Rezsiszilárdokkal és a Kósalalákkal próbált pótolni.Hozzájön még ehhez, hogy 2018-ban nem tud annyi jobbik-hívőt a maga oldalára állítani. A nyolc év lopkodást figyelembe véve ez nem is csoda.
Pergető
@justhpeter: Világos, értem! Viszont nincs akarat a leváltásukra!
justhpeter
@Pergető: Ez fog eldőlni még az idén. Ha még az akarat sem lesz meg, menjenek a lecsóba mindnyájan.
kukac50
Az olimpia nem csak a főváros dolga! Ha megtartják azt az egész országnak az adófizetőinek kell fizetni! Még egy újszülöttnek is okoz 1 milliós tartozást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.