Jégpáncél borítja a fővárosi utakat, ami különösen azért kínos, mert ez nem csak a sík területeken van így. A 444 olvasói hajmeresztő képekkel bombázták a lapot arról, milyen állapotok uralkodnak a budapesti tereken, utakon és legfőképp lépcsőkön, amiken lassan már életveszélyes a közlekedés.

Le van fagyva a BAH-csomópont és a sashegyi Arany János általános iskola közti Breznó lépcső és a várbeli Franklin lépcső, az I. kerületben számos iskola (Toldy Ferenc Gimnázium, Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola) dolgozói és diákjai küzdenek az elemekkel.

Szerintem azért nincsenek hómunkások, mert a mai Putyin-napon félnek, hogy leszedi őket egy mesterlövész (a hólapát nyilván fegyvernek látszó tárgy) vagy a nettó 4000,- HUF/8óra munkabért találták vonzónak

- vélekedett az olvasó.

Jégen szánkázva lehet csak megközelíteni több iskolát és óvodát

Óbudán, a Lajos utcai panelházaknál, de a zuglói Rózsavár ovi előtt sem jobb a helyzet: van, ahol járólapokkal küzdenek a latyak ellen, máshol azzal sem. A XV. kerületben 5-8 centi mély vízben és latyakban kell gázolni az óvoda és a bölcsi felé, "lábszárközépig csurom vizes mindenki".

Merő jég a 68-as és 202-es buszok Újköztemetői megállója, de a 3-as, 62-es villamosok megállója is a Nagy Lajos király útján a Jeszenak János utcánál.

Sok picit ölben visznek be, mert nem lehet a latyaktól babakocsit tolni, na ebben a helyzetben el lehet képzelni, hogy milyen érzés ide leszállni erre a peronra

- írta az olvasó.

Hasonló állapotban van a II János Pál pápa tér és a Blaha is.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Most esett le, hogy miért nem a téli olimpiára neveztünk.
Olimpia rendezést nekünk, de azonnal...
desert
@Aki Én: baszki pont ezt akartam írni. Megelőztél. :D
Nessy
Óbudán a Szöllő utcában el van takarítva, kivéve a Jópásztor templom és plébániát. Vastag jégrétegen lehet csak átevickélni. Nem éppen imádságos hangulatban "totyogtam" át rajta. Nem voltam egyedűl.
Esetleg a státusz keresztényeink eltakaríthatták volna az elmúlt napokban a nagyját. Jelzem a Kiscelli utcának is jó része nem a házakhoz tartozik, ergo a járdaszéleken jeges latyak, az járdán vizes hókása, alatta masszív jég.
Műkorcsolya bajnokságot ide! Remek dupla luc, leszúrt rittberger, piruett, jégtánc elemek gyakorolhatók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.