Molnár Gyula, az MSZP elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján felszólította Orbán Viktort, hogy tájékoztassa a közvéleményt, mi is hangzott el a Putyinnal zárt ajtók mögött tartott tárgyalásán.

Az MSZP nagyon szeretné tudni, miről beszélt Orbán és Putyin

Molnár Gyula, az MSZP elnöke

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Molnár szerint ugyanis a kormányfő és az elnök rendkívül rövid és "kevéssé informatív" sajtótájékoztatót tartott találkozójuk után ahhoz képest, ami a megbeszélésen történhetett.

A szocialista politikus hozzátette: 2016-ban és 2017-ben megváltozott a világ, de ebben a helyzetben hibás és bűnös lépés lenne elszakadni egy erős szövetségtől. Magyarország az elmúlt évtizedekben politikai, kulturális és földrajzi értelemben is egy erős szövetségnek, az Európai Uniónak volt a részese, és továbbra is ebben a szövetségben kell keresnie a helyét.

Orbán Viktorra utalva kijelentette: az az ember, aki 28 éve "elzavarta az oroszokat" Magyarországról, ma visszaengedi őket, "ráadásul nem is a spájzba, hanem egyenesen a kasszához, ráadásul a kasszának inkább a kifizetési oldalához".

A keleti nyitás nem járhat együtt a nyugati zárással – mondta Molnár Gyula, aki előbb oroszul, majd magyarul hozzátette: lehetünk barátok, kell tudnunk együttműködni, de új alapokon. Ha egy európai állam túlságosan közel engedi magához Oroszországot, akkor könnyen úgy járhat, mint Ukrajna – mondta zárásként.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem csak az Mszp kíváncsi, hanem minden jó érzésű, a főgengszter sumákolásait már kiismerő magyar ember szeretné tudni, hogy miről csókolgatták egyást és annak milyen anyagi, biztonságpolitikai kihatásai lehetnek!
Továbbá Paks II-ből mennyi esik be az Orbán- famíliának mellékesként!
Szókrakész
Mi ez a nagy hőbörgés.
Választást kellett volna nyerni és akkor Putyin veletek tárgyalt volna.

De már rájöttem nektek semmi nem jó.
Az se ha Orbán elzavarja az oroszokat, de az se, ha visszahívja.

Most mi a lópéniszt szeretnétek?!?!?!
Hatalmon és rengeteg pénzen túl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.