Két éve még ezrek vonultak végig a városon az orosz elnök látogatása ellen tiltakozva, idén mindössze pár százan tüntettek. Miért?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Bukarezsben 70 ezren tüntettek egy hétköznapi csütörtök este.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Annyi jutott át a rendőrsorfalon...vagy a jég miatt nem ért oda...vagy a bkv...hála az inkompetens városvezetésnek...de juhászék példájából kiindulva, hogy érvényes papírral sem engedték oda őket...szerintem csak simán fennakadtak a fideszes "teleanadrág" védelmi rendszeren.
not me
Egy biztos, azóta nem lettek többen orosz pártiak.
Egyszerűen nem érdekli az embereket, és nem mozgatja meg őket a lehetőség.
És erre játszik orbán is, és az új oktatási rendszer már módszeresen erre próbálj nevelni az utókort - a full tevékeny érdektelenségre (tevékeny érdektelenség?... ezek szerint van ilyen)
ila51
viszont a rajongóiból is csak négyet mutattak ...
Peller Anikó
Bukarezsben 70 ezren tüntettek egy hétköznapi csütörtök este.
not me
@Peller Anikó: Ez teljesen jogos.
Mi a fasz van veletek magyarok, meddig tűrtök még!!!???
Gyűlölöd, amit Kertész írt a magyarokról, de minden szava igaz!!!
Akkor most mit gyűlölsz?
Azt, aki leírta, vagy azt, hogy tényleg olyan vagy - szolgalelkű?
not me
Mi a különbség a liberális bullshit és az illiberális bullshit között?
Hogy a liberális bullshit szerint MINDENKINEK MINDENT LEHET, míg az illiberállis bullshit szerint csak a vezetőknek, meg a seggnyalóknak lehet - ugyanazt csinálni..
Vágod, paraszt?
not me
Szerinted a fideszesek között nincs egy buzi sem, egy kommunista érzelmű sem?
Kit akarsz becsapni, hülyegyerek!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/03/mert-a-nep-akkor-es-attol-lesz-okos-ha-alkalmazkodik-a-mindenkori-hatalom-mindenkori-gecijeinek-mindenkori-akaratahoz/
Valamiért azt gondoljuk, hogy a lapos fingként való sunnyogás nem emberhez méltó létforma.
Valamiért úgy is gondoljuk, hogy nem csak jogunk, de kötelességünk is ugatni azért, hogy ez egy jobb, élhetőbb ország legyen. Ezt azért tudjuk megtenni minden áldott nap, mert őszintén
hiszünk abban, hogy sikerül gondolkodásra késztetni olyanokat is, akik eddig a fejüket leginkáb a sapka valahová történő elhelyezése céljából tartották a nyakukon és abban is hiszünk, hogy lesz olyan, akit meg tudunk győzni róla: nem, kurvára nem négyévente egyszer használatos jegyet váltottak az ismeretlenbe, a busz vezetője pedig nem a jármű tulajdonosa, hanem egy fizetett alkalmazott. Akit rá lehet kényszeríteni, hogy a megfelelő irányba forduljon, hogy jól, az utasok kényelmét és biztonságát szem előtt tartva vezessen. Ha erre nem hajlandó, akkor pedig picsán lehet rúgni. Nem négyévente. Bármikor. Mi azt gondoljuk, hogy az hülyíti a népet, aki el akarja hitetni mindenkivel, hogy nincs lehetőségük, nincs joguk és nincs választásuk. Lófaszt nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.