Az Európai Bizottság meggondolta magát, és több jelentést nem fog kiadni korrupcióról. 2014-ben egyszer már kiadtak egyet, és most jött volna az újabb kötet. Ennek sokáig csúszott a megjelenése, de végül az egészet lemondták. A bizottság egyik szóvivője szerint azért nem adják ki az új részt, mert nem akarnak úgy tűnni, mintha beleavatkoznának az államok belpolitikájába. 24 Mármint az összes kormány fellélegezhet. Lefújták a jelentést.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Elmegy a francba az unió is! Hogyan akar küzdeni a korrupció ellen, ha szemérmes szűzlányként viselkedik egy gengszterrezsimmel szemben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@karma1: 22:35 most kell a sarkára (nem a katára) állnia az előbb említett embereknek, mivel a romániai tüntetések valamekkora hátteret biztosítanak a tiltakozásra. Szerintem több országból is elindul majd a tiltakozás.
Olyan sejtésem is van, hogy az unió vezetésén belül is vannak emberkék akik különböző ,,esetekben" sárosak lehetnek, ha már így kezelik a korrupciót. (mint pl. a FIFA és NOB)
Bizonyos szempontból nálunk veszélyes helyzet alakulhat ki, mert egyesek ezután vérszemet kapnak és innentől akkor nincs megállás...
szaboria1
Biztos rájöttek sokan lennének sárosak ha kiadnák a jelentést.
Lepényleső
Jelentés ha nincs,akkor nyilván minden leltár egyezik,vagy a bán keze hosszabb,
mint azt sokan hiszik?
karma1
@Lepényleső: Nem, nem hosszabb, hanem az EU tenyleg nem akar beleszolni az orszagok belugyeibe, de ez nemcsak belugy, mert egy csomo eset nemzetkozi, meg offshore-hoz kapcsolhato, meg ilyesmi, szoval ezt mar nem szabadna figyelmen kivul hagyni...Akkor viszont szerintem muszaj lenne nekik foglalkozni ezzel a kerdessel, ha a magyar ellenzek a Hagai Nemzetkozi Birosag ele citalna ezt a rablobandat.
karma1
@nevemnick: Igazad van, de azert ok - a Nyugat es az Eu is - tagjai a nemzetkozi korrupcioellenes szervezetnek, amnibol egyedul mi vonultunk ki , kurva latvanyosan, Szerinted ez nem jelent valamit? Ha en nem vagyok saros, akkor barmilyen vizsgalatnak allok elebe. De igy? Mondom, sokadszor,: Hagaba kell vinni az ugyet, Juhasz Peter, a Barandiak meg Magyar Gyorgy ezt siman megtehetne...
human
Nem kell itt összeesküvés elméleteket gyártani. Romániában elég éles a helyzet. Egy ujjabb jelentés olaj lenne a tűzre. Ezért jegelték a jelentést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.