Nagyot megy Sarka Kata a New York-i bulvárlapban is Tbg KÜLFÖLD január 14., szombat 12:13 279 576 A New York Daily News-on is vezető hír volt egy ideig Sarka állítólagos afférja Donal Trump leendő amerikai elnökkel: DONALD TRUMP sarka kata mississippi Gazdagok és szépek!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes, visszaneztem az osszes 2017-es cimlapot, egyiken sincs meg ez a cimlap... (Igaz, ez egy internetes kiadasnak tunik, de ennek se volt nyoma.)
444! Te olyan jokat szoktal irni, ez most akkor mi???Ket napig nem volt szo errol a luvnyarol? Sajat magat sztarolja?
szaboria1
@karma1: Az utolsó mondatodba van a lényeg,
karma1
@szaboria1: Ja persze, akkor olyan , mint a paripaarcu vajnane, meg a Nemzethy Sertodott Tancmuvesze, a Medveczky Ili neni... Ha egy het nelkuluk telik el a hirekben, akkor muszaj valamit bedobni... Ha ennyire buszke erre az invitaciojara, miert nem twitterezeik neki egyet, hogy trumpika, mar szabad vagyok, johet a parti,... (Szerintem akkor is csak az tartotta vissza, mert a ferje ott volt...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.