A volt miniszterelnök beszéde elején arról beszélt: lassan egy évtizede büntetni akarják ellenfelei és a demokraták egy része.

Ha érdemeltem is büntetést – bár szerintem nem – akkor kitöltöttem, letöltöttem, nem tartozom vádlóimnak, csak magamnak, demokratikus meggyőződésemnek, hazámnak. Ellenfeleimnek azt üzenem: nem érdekelnek, teszem a dolgom, vezetem a pártomat

– mondta meglehetősen teátrálisan Gyurcsány, azt ígérve, hogy a Demokratikus Koalícióból sikeres pártot csinál. – írja a 24.hu.

Azt mondta magáról: tisztességesebb, jobb, őszintébb ellenfelei többségénél, jobban látja hazája érdekeit és jobban képviseli, mint ők.

Magyarország nem erősödik, hanem szétmállik a mai hatalmasok kezei között – mondta Gyurcsány. „Te tetted ezt, Viktor!” – mondta, a miniszterelnököt vádolva „elenyészett életekért”. Azt mondta, Orbánt nem vezetőnek, hanem bűnözőnek, beteg embernek tartják, aki beteggé tette az országot.

Szerinte akinek jobban fáj Trianon százéves sebe, mint a mai magyarok szenvedése, az nem hazafi.

Egyetért abban, hogy a győzelemhez együttműködés kell a demokratikus pártok között. De nem megy el szótlanul amellett, hogy az MSZP, az Együtt, a Párbeszéd, valamint „Botka László titkos tárgyalásokat folytat”. Szerinte ez nincs rendben, a „királycsináló” azt tesz, amit akar, de a kormányváltás nem játék. A baj azokkal a pártvezetőkkel van, akik ebben részt vesznek és nem látják, minek válnak részesévé – fejtegette.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Értelmes ember nem gyűlölte Gyurcsányt, csak az agyatlan csűrhe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Itt egy embert gyűlöltek tényleg, ebben az országban. Amikor nem csak egy értelmiségi kör, hanem tényleg országosan érezhető utálat és gyűlölet volt, az Fletó volt.
Sem kádár, sem horn, sem mást nem.
2006-tól 2010-ig egy már 15-20 éve romló gazdasági helyzetű tömegre rászakadt Fletó baromsága. Az már sok volt. Elviselhetetlen lett az élet + ehhez jött hozzá a világválság. Ha megnézzük a 2009-es életkörülményeket egy átlagos családnál és most, két külön világ. Annyira riasztó a 2010 előtti időszak, hogy azt egyhamar senki sem felejti el.
aremy
@verőce21: lehet hogy akkor a ferkót gyűlölték és ma? az ovi aki kurva sokat tett azért hogy inkább őt és az ss tisztjeit gyűlöljék vagy utálják jobban.
simmering73
Értelmes ember nem gyűlölte Gyurcsányt, csak az agyatlan csűrhe.
evacica
Gyurcsánynak a kis úja is többet ér mint ez a korrupt kormányfő! Sokan megették a fidesz lejárató kampányát, Orbán egy embertől tartott és az Gyurcsány volt! Igen is jobb volt az embereknek Gyurcsány kormányzása alatt, még akkor is ha követett el hibákat! Gyurcsány nem lopott és nem feklejtette el hogy honnan jött, ellentétben Orbánnal!
justhpeter
A DK akkor fogja kormányozni sz országot, amikor az ismeretlen katona kapcát cserél.
qxy
Tudjátok, na ezért nem szeretem a politikát. Van aki ezt szereti,mert " ezt tudja róla, Van aki azt szereti mert azt tudja róla. Van aki Kádárt imádja ma is. mert amit tud róla az jó meg igaz a többi, ami esetleg a rossz oldala azt el sem tudják képzelni mert " Ragaszkodnak a nézetükhöz"
Tudjátok ez olyan mint a vallás.
Te Pünkösdi vagy?
.- Igen.
.- ááá az nem jóóóó és már sorolja mi nem jhó és sorolja mi jó ha Jehova vagy.
A Jehova ugyan ez a másikkal szemben. és ez így megy mindegyik szapúlja a másik vallását mert az a jó. és nem veszik észre hogy egy az Isten ???
Na a politikusok is kurva jó papok. ha el tudja hitetni az emberrel hogy ő az igazi, akkor szeretik, és mellette is állnak még akkor is ha kurva rossz volt. Mert ők , ami rossz arra nem is kíváncsiak. A kádár rendszerben is kurva jó volt, mindenkinek volt munkája még a szalámi gyárban is három liftes volt az iroda házba bizony ám. Ja, nem is volt lift. De 3, 4 tized adminisztrátor jutott egy fizikai dolgozóra.A lakó telepek gomba mód emelkedtek ki a földből Na?? Ki is fizette ki?? Miért is mentek csődbe a ház gyárak? ez is egy kis szösz a jó kis Kádár korszakból. Nyugi Gyurcsány is kurvára besegített az ország eladásába. csak ezt miért is hirdetné. Na meg ez nem azokra tartozik, akik szeretnek engem. Ha azt nézzük, minden korszakban volt a kormánynak jó húzásai, amit ugye reklámoznak is a tévébe.Ha csak a mai reklámokat nézzük, akkor Orbán egy kurva jó miniszter hisz olyan reklámokat nyomat hogy sokan el is hiszik . a Fideszesek meg meg is vannak győződve nem? Na . Erről beszélek. Mindenkit meg lehet győzni, kit erről kit arról. az hogy kit miről győznek meg, az egy dolog de ha valaki nem az én nézetemet vallja azért nem agyatlan csűrhézném le. Most mondhatnám azt hogy szerintem a piramisokat úgy építették hogy . . . stb. és aki nem így hiszi az egy buta tuskó? Nem mert el kell igen is fogadni hogy nem mindenki lehet olyan szép, okos, ügyes, mint én. és sajnos nem csinálhatok mindenkit saját...
qxy
ja, hogy ez is Gyurcsány.
Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a miniszterelnök-jelölti vitában hazugnak nevezte vitapartnerét, amiért az később beteljesülő dolgokra figyelmeztette a lakosságot?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a "köteles beszédet" és az Orbán-Nastase paktumot a 2002-es kampányban riogatásra, félelemmel való manipulációra használta fel?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki meghonosította Magyarországon a gyűlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választási kampányban elhazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági miniszterével milliós nagyságrendben költött az adófizetők pénzéből arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív óriásreklámok jelenjenek meg Magyarországról?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választást követő napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévő adócsökkentési programot, miközben az ígéretektől merőben eltérő, és/vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki trükkök százaival (amelyekről nekünk nem kell tudni) hozta vissza a szarból a kormányzást?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki százmilliárdnyi ÁFA visszatartásával vállalkozók tízezreit tette végképp tönkre és visszafordíthatatlanná tette a körbetartozási spirált?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választások előtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekek buksiját, hogy azután (a "reform" jegyében) bezárassa az intézményt?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a drezdai-kör nevű csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje: "Ha a népszerűségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják"?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben megpuccsolta az akkori kormányfőt, Medgyessy Pétert?

Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki hazudott reggel, délben meg este?

Maga az a Gyurcsány...
qxy
ezt csak azért hogy mindenkiről lehet jót is meg rosszat is találni ha akar az ember . Hogy ki mit hisz el, az is egy dolog.
Sámannus
Szerintem az együttfideszkadmpélelemplépéem,és a szarabbak is be van tojva tőle
karma1
Lehet, hogy teatralisan hatott nemelyekre az, amit mondott, de a lenyeg megis benne volt: akarmilyen is volt a multban, megbunhodott az oszinten kimondott onkritikajaert - amit orbantol soha a budos eletben nem fogunk hallani -, es ha osszehasonlitjuk az O uralkodasat orbaneval, akkor bizony ki fog derulni, hogyNEM Gyurcsany alatt verzett ki az oktatas, NEM oalatta ment vegleg tonkre az egeszsegugy, NEM o lopta el a manyup penztarat, es NEM o talalta ki a letelepedesi kotvenyeket, valamint NEM o valogatta a vezetesbe a diplomanelkuli talpnyalokat, akiket aztan egyetemi dekanoknak nevez ki, kepzettseg nelkul, es NEM o hivta be a budakeszi futsalcsapatot a kulugyminiszteriumba.
@qxy: Most az egyszer egy kicsit elter a velemenyunk eppen ezert , mert az igaz ugyan, hogy minden rendszerben vannak nagyon jo dontesek, de ugyanabban a rendszerben lehet rengeteg hibas dontes is. Igen, igazad van, lehet, hogy 3-nal is tobb adminisztrativ munkaero jutott egy termelomunkasra, es ez hiba volt anno, de most nincsen se termelomunkas, se adminisztrativ: vagy mar kulfoldon vannak, vagy nyugdijban, vagy kozmunkaba kenyszeritve. De a Kadas-rendszerben elvitathatatlanul mukodott az oktatas tamogatasa, ingyenessege, es ha az akkori eredmenyeket a mostaniakkal hasonlitjuk ossze, akkor latjuk , hogy a kulonbseg eg es fold.
Valoban, a politikaban mar nem egy markans vezetot valasztunk, aki gondoskodik rolunk es orszagunkrol, hanem a sok rossz kozul megprobaljuk a legkisebb rosszat valasztani.
Sajnalom, hogy a fide$$, mint a rakos daganat, mindent felzabalt maga korul, es mar nincs alternativa 2018-ban.
qxy
@karma1: De azért nem fogunk össze veszni remélem.Kinek mik voltak a tapasztalatai. Sajnos nekem nagyon rosszak voltak míg otthon voltam.Nagyon sokat tudnék mesélni a jó és rossz oldaláról. ( sajnos)
Béla333
Legyünk egy kicsit észnél!
Miféle önkritikát gyakorolt Gyurcsány?
Mit tárt elénk a miniszterelnöksége alatt ellopkodott közpénzekről? Hogy a lopott pénzt elosztották a Fidesszel? Kért ezért elnézést tőlünk, akiket megloptak? Fizetett vissza bárki is egy fillért a lopott javakból? A 2006-os országdúlás hátterét feltárta?
Tett feljelentést az ellenünk elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban?
Hogy került az ország ebbe a reménytelen helyzetbe?
Miért nem tett semmit az államadósság többszörösét kitevő pénz offshore cégeken keresztüli kiszivattyúzása ellen?
Nem, semmi ilyesmi nem történt!
Akkor?
grincss
@karma1: Drága!
DUNAKESZI !! :-))
Pusszantalak!
grincss
@PapagájBéla333: Már hiányoltalak, de, mint a döglégy - rárepültél a témára! :-)
karma1
@qxy: Dehogy veszunk ossze!...:o))) Tudod, hogy Te nagyon fontos vagy nekem, a velemenyed mindig jozan, kiegyensulyozott, sosem fanatikus, minden oldalrol merlegelve szolsz.
Tudom, hogy a Kadar-korszaknak is voltak nagyon sotet pontjai, volt kipecezett retege, amit felig titokban, felig nyiltan uldozott is - ezt sajnos a sajat szajaize szerint dontotte el - de ez meg korantsem volt olyan karos az egesz nepessegre, mint ami most folyik, es ha megnezzuk az o kormanyzasat, az orszag altalanos megitelese kulfoldon, Nyugaton nagyon jo volt : meg a szocialista taborban is mi voltunk a "legvidamabb barakk"
Meg Gyurcsany idejeben is jo volt a kulfoldi megitelesunk: ez ellen kizarolag orban tett szijjaspetya kinevezesevel: igy aztan kemeny munkaval sikerult elernie, hogy megutaljak az orszagot a sajat polgarai, (akiket folyton lehazaaruloz, ha nem a fide$$ oldalan vannak), a volt keleti blokk es persze mar Nyugaton is utalnak nemcsak bennunket, hanem orbant is bohocnak nezik.
Majd a tortenelmi megiteleskor nem tudom, milyen pozitivumot fognak orban javara irni - probaltam talalni ilyen pontot, - hat nem sikerult...:o((((
karma1
@grincss: Csillagom, hidd el, DUNAKESZIT akartam irni!!! El sem tudom kepzelni, hogy jott ide Budakeszi!...:o)))) Koszi, Dragam,...:o)))))
qxy
@karma1: Mondanám erre inni kell. de majd ecccer csak . Na . ezért szeretem ezt az oldalt.
karma1
@qxy: Majd iszunk,...:o)))) Eccercsak,...:o)))) Jo kis oldal ez, en mar a trollokat is megszoktam,... :o))))
grincss
@karma1: Budakeszi is egy szép hely, igaz, h nem olyan szép, mint New-Z... :-)
Apropos!
Elvitték Neked a kedves TV-sek a Bözsi utalványt? :-)
karma1
@grincss: Meg nem vagyok nyugdijas, de nem is kapok majd otthonrol nyugdijat, es ha megis elhoztak volna, akkor sem talaltak volna meg itt Kamcsatkan,...:o)))) Tudod, a tavolsag itt is nagyur...:o)))
Meg most kulonben is el vannak foglalva a Duna World tv terjeszkedesevel...:o))))
grincss
@karma1: Bocsi, h "lenyugdíjasoztalak"!
1 - 1 :-)
patyuka
@qxy: Alig hihető, hogy valaki ennyire tahó legyen!
qxy
Volt egy volgám. szép fekete az újabb fajta. akkor a szalámigyár igazgatóját is volgával furikázták. Egyik este megyek dolgozni,gondoltam, beállok az első parkolóba a dáciával. Kiront a portás, kiabál, mit képzelek,ide csak volga állhat megtakarodjak. Na gondoltam, kibaszok veled. Másnap, volgával mentem, szép csendbe beálltam és bementem dolgozni. Reggel jövünk ki, nagy tömörülés a porta előtt , kérdik a portást. Ki jött? kit hoztak? A portás meg csak áll, néz, minden fele, .- " neeem tuuudooom" A vezér is befutott, ott áll mindenki, én megyek ki, akarok menni a kocsihoz, le torkol a portás. .- mit akar maga itt? .- Be akarok szállni a kocsimba miért? nem szabad?
.- Magáé a volga?
.- Igen az enyém..
De tudja hogy ide nem állhat?
De igen, mert a portás azt mondta hogy ide csak volga állhat.Hát vettem egyet. ( meg volt már elötte) Na másnap, párt iroda, foglaljon helyet István " kollpéga" na na ? mi ez a kolléga ? mi nem vagyunk azok. .-Kérdések.
Magáé a volga? .
.-Igen.
honnan vette?
Sajnos nem mondhatom meg.
Miért?
Mert ez nem magára tartozik.
Na erre kiakadtak az irodába vagy öten. MI???
Igen uraim. ezt nem mondhatom meg A mai napig nem tudják hogy a Hungária biztosító kár szakértő autója volt neki a nagy rendőr illetékes intézte mert ugye sok kis nagy koccanásokat csináltak a rend őrei és volt aki simogassa ezeket az ügyeket.Egy párt temetésen részt venni mint sofőr, saját autóval, egy nap, .- fél havi fizetés. Megérte nem?
karma1
@patyuka: Taho vagy te, mar szoltam az elobb is, hagyd beken a hsz-eloket. Egyebkent te sosem a cikkhez szolsz hozza, csak idejossz szettrollkodni masok velemenyet.
Piti vagy, mint a partod, remelem, nem sokaig huzod a fizetest toluk a trollkodasodert
karma1
@grincss: Csillagom, semmi baj! En ezert egyaltalan nem haragudtam meg, sot!...:o))))Kulonben is, amilyen aktiv eletet elnek itt a nyugdijasok, en is a tervezoasztal mellol fogok menni majd a temetobe...(ami nincs tul messze,)...:o))))
papa.49
@karma1: No,no hová sietsz, ráérsz még jó darabig a sorodra várni)))))))
karma1
@papa.49: Nem sietek, mert ismerem a mondast: a temetesen az a legszarabb, hogy mindenki all csak a halott fekszik... Tudom-tudom, ez nem egy epuletes vicc, de most epp ez jutott az eszembe...:o)))) Nem sietek, rengeteg a tennivalo...:o)))
papa.49
A fene se tud rajta eligazodni a Motimot gatyába rázta, át álltak a műkorund gyártásra mert annak kurva nagy piaca volt abban az időben, politikailag már nem volt ennyire nyerő, igaz az is orkán erejű ellenszélben kellett valamit csinálnia...Sokkal jobban állna ha akkor 2006 őszén lemond, miért mert akkor nyert volna a fütyisz, és szépen beszopták volna bőnyállal a gazdasági válságot, és mivel hóthülyék a gazdasághoz taccsra is tették volna az országot, ma a hazugovics lenne az országban az akit köpködnek, nem ő...
De hát ragaszkodott a hatalomhoz rá is kefélt, mert ma ő az akit sokan elutasítanak, nem a hazugovics...Vele nem lesz összefogás az ellenzékben, de lehet hogy nélküle se...
papa.49
@karma1: Ne is, dolgozz mert ha leállunk akkor végünk, én is azt teszem, csak már sokszor elgondolkoztam rajta honnan van még erőm, meg motivációm, de tudod a régi viccet a cirkuszban ,, szól a zene, megy a tánc,, na addig amíg van mit csinálni én se hagyom abba...
vonotok
@karma1: Remélem a távolságot rosszul becsülöd meg.
adrenalink
@simmering73: 17:42-re Az életben szerencsére nem minden fekete vagy fehér! A szürkének is van 50 árnyalata...
karma1
@vonotok: Szia Kedves, reg lattalak errefele, de a tavolsagot eleg jol becsultem meg ebben az esetben FOLDRAJZILAG, mert kb. 400 meterre van legvonalban a temeto...:o)))) Mondtam a ferjemnek, ha en mennek el elobb, akkor ne sokat cicozzon, rakjon be a talicskaba, es toljon at a temibe...:o))) Mondta, hogy OK, bar van kozben egy kis volgy, mondta, hogy lehet, hogy 95 evesen mar lihegni fog egy kicsit...:o))))
vonotok
@papa.49: Le akart az, látta már a " hideg szelet " de se a saját pártja nem merte elengedni, sem a parlament amikor bizalmi szavazást kért maga ellen.
vonotok
@karma1: Ez még tréfának is szar. Mér megbocsájts.
karma1
@qxy: 20.40-re: Imadnivalo sztori, es tuti, hogy IGAZ!... (En is dolgoztam olyan munkahelyen, ahol a Volganak volt "berelt helye" a "Vezer"-nek...:o))))
karma1
@vonotok: Mindketten voltunk mar halalkozelben, es olyankor atertekelodik az elet kisse... Soha ne tudd meg azt az oldalt,... Amikor nem tudnak visszahozni egybol a melyaltatasbol es latod, hogy mi tortenik korulotted, es nem tudsz beleszolni...:o))))
Mi mar vedettek vagyunk minden rossz ellen...:o)))))))
Desischado
@karma1: Egyetértek Papával, várjál már a meghalással! Hova sietsz?

A cikkhez szólva, Gyurcsány az egyetlen, akitől a dádé fél, mióta feltörölte a vitában vele a padlót!

@papa.49: Amihez a legjobbakat kívánom neked is, kedves barátom!
namihami
Lehet a Gyurcsányt szeretni, lehet utálni. De a tény az, hogy ha a Gazdát csak megcsapja a szele, akkor már fosik.
Nem is mer vele egyáltalán leülni, igaz mostanra már mással se, mert egy közepes képességű politikus is képes már hülyét csinálni belőle. Érvek, célok, tények nincsenek-csak folytatjuk van.
Bocs, cél van, minél többet a családnak, Lőrikének és barátoknak vagyis neki.
gulyasgyula
@qxy:...Én meg azt hittem ezeket a dolgokat már csak én tudom ..El se kartam mondani mert sokan úgy se hinnék el ..Meg hogy a Gyurcsány elvtárs nem lopott ?? Nem lopott ..??Nem-nem neki az Apró mama aki ma is velük él intézte a vagyont ..Már nem tudom pontosan de ha jól emlékszem a 4 mlliárd körüli vagyont potom 700 mllióért ..Igy kell ezt csinálni ..De ha egy csöpp esze lett volna a Gyurcsány-nak nem Öszödön beszél az orzság ügyeinek ""elkurásáról "" hanem otthon beszélli meg a "MAMÁVAL "" és Bajnai soha nem lett volna miniszter elnök ..
Borsodi
Bevallom örültem Gyurcsány bukásának,de most még jobban,hogy itt van és szembe mer szállni Orbánnal.Legalább ki meri mondani az igazságot,amit mindenki tud mégsem teszünk ellene.Orbántól csak úgy lehet megszabadulni,ha el hagyjuk a hazánkat.
szettevette
Mondja már meg valaki ennek az embernek, hogy a politikában semmi helye nincsen. Ja, és azt is nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a milliárdjaival, megérti a kisember problémáját, gondjait. Egyszer már lett volna lehetősége. Nem jött be! Örüljön a vagyonának, tudását kamatoztassa a vállalkozásaiba.
Béla333
"...nem kell Gyurcsányból, egyáltalán a balliberális oldalból mártírt csinálni, mert ők maguk járultak hozzá leginkább ahhoz, hogy a baloldal kétszer kétharmados választási vereséget szenvedjen. A Fidesz ehhez legfeljebb csak asszisztálhatott. Tehát az, hogy Orbán Viktort ránk szabadították, azért szinte kizárólag a 2002 és 2010 között regnáló politikusi gárda a felelős. Azzal nem is lenne baj, hogy az ezért felelős politikusokat talonba tették a választók, mert ezt érdemelték meg. De mi, tisztességes baloldali választók nem érdemeltük meg Orbánt. S éppen ez a baloldal legnagyobb stigmája, amit létének végéig magán kell hordoznia."
tarski.blog.hu/2017/02/04/a_baloldal_stigmai

Valahogy így ezzel az évértékelővel...
magyarbakancs
@szettevette: Egy agyatlan beszéd volt amit megengedett magának Gyurcsány úr.
Nem Orbánnal kelet volna tölteni a beszéde 98%-át.
Hanem megoldást felvázolni ,hogy ö és pártja mit ,hogyan ,és miképpen csinálna.
Amíg Gyurcsány az úgymond áll baloldalon karistol itt a bal oldali politikus soha nem fog labdába rúgni és Orbánék nyerik a választást.
Gazdagsága meg abból tevődik ki jó időben jó helyen és jó kapcsolati tökével rendelkező hölgyet vett el.
qxy
soha nem fognak Orbánék úgy össze veszni hogy az egyik le buktassa a másikat.Túl sok van mindkettő tarisznyájában ahhoz hogy mindkettőt legalább ötször tarkón kellene lőni az akasztások után.A lényeg, hogy mind a kettő oldalnak legyen támogatói. Vannak, bíznak, hisznek nekik. Közösen kiagyalják a választásokat, ami egy x összegbe kerül és a kutya nem kérdezi hogy " tényleg ennyi kell a választáshoz" Mire a válasz, .- ennyi , M még kevés is ez csak a fele . és már osztoznak is . Ha gebasz vagy valami nem jól sül el, akkor lehet mondani a népnek.- Te választottál, te akartad, és mint Poncius Pilátus mondá, " Mosom kezeim"
Tudjátok hány alkalommal űberelték egymást a sok gyökér amikor tök részegek voltak és hangosan a fülembe súgja .- pszzt ez titok és , na akkor mondanak el olyan dolgokat hogy fél óra után a bíró agyon lövetné őket. De, ők a vezetők , a nép választotta. és van is olyan aki a végén el is hiszi hogy tényleg szeretik. Ez olyan mint amikor egy zenész, " Karcsi bácsi, hamisan citerázik, hamisan gitározik, de akiknek játszik, mindnek olyan bot hangja van hogy rá lehet támaszkodni. De ők azt mondják,.- Ez a Karcsi bácsi, csodálatosan játszik. Majd annyian mondják, hogy Karcsi bá el is hiszi .Míg egyszer olyanok előtt is zenél akiknek hallásuk vanés azt mondják, ez csapni való ez nem zene ez szar. Na de kinek hisznek? akik már tíz éve hallgatják Karcsi bácsi csodálatos zenéjét, vagy annak a pár ostobának, akik nem is értenek a zenéhez. Mert , mi többen vagyunk nem?
gulyasgyula
@Borsodi: ...Miért kellene elhagyni a hazánkat ..Szét kell nézni a világban minden felé hasonló prombléma van a politikusokkal ..A legfrissebb eset Románia az év végén Lengyelleknél ment a cirkusz ..Az USA sorsa is vitás ..Tüntetések a Spanyoloknál, Franciáknál nem is sorolom tovább ..Nincs olyan rossz világ meg kell nézni a PLÁZÁK BEVÉTELÉT ...MIBŐL NŐ A FORGALMUK ??..AZ ORSZÁGUTON EGYRE TÖBB AZ AUTÓ :? A TERMÁL FÜRDŐINK MINDEN HÉTVÉGÉN TELE VANNAK ..A VONATON A BUSZON A METRÓN MINDENKI 80-150 EZER FORINTOS TELEFONT SIMOGAT .== M I B Ő L ---T E L I K --HA OLYAN ROSSZ VILÁG VAN ??? Volt ennél már rosszabb is meg még lehet is ...Én nem mennék el külföldre cselédnek ..
qxy
@gulyasgyula: Tudod, minden kormány vezető emberei ugyan abban a szabad idő központban pihente ki magát ahol dolgoztam. végig kísértem a kis seggnyalók felemelkedését kialakulásait.és túl sokat tudok róluk. Hogy kik voltak jó emberek? Talán mi a kiszolgáló személyzet, mert amit kértek, legyen az bármi, azt nálunk meg kapták,Reggel elő állt a volga vagy bármi más és vitte haza az ország vezető személyeit,akik a pénteki nagy gyűlés utáni fáradalmait ki tudták pihenni nyugodt,környezetben és hőn szeretett családjukhoz haza térnek.
Volt nem egy okos aki el hozta az asszonyt egy ilyen buliba. képzelhetitek amikor össze keverték a ribanccal és neki is szóltak mit tegyen ő meg , ?? " pont pont pont.ja . ameddig le van gajjazva
kiscsillag66
Nem most kellett volna ilyen beszédet mondani. Azt hiheti a kormányoldal és az ellenzék egy része is, hogy egy sértett ember beszél. Ezt Gy.F. rosszul tette.
Béla333
Hogy van az, hogy Bartus ilyen jól ismeri Gyurcsányt és Orbánt?:

". Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak.
"Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani. "
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Sőt már nem is 4 éve ülnek az ellenzéki vezetők a nyakunkon, hanem már 7!
És ahogy Gyurcsány tegnap világosan megmondta: esze ágában sincs az ország érdekében, (azért hogy kellő erő legyen az ellenzéki oldalon) hátrább lépni! Ő mindenáron maradni akar!
qxy
@gulyasgyula: Tudod, én sem cselédnek mentem. Míg otthon voltam , dolgoztam jól kerestem terveim voltak Valósak. Szeretem a hazámat Mit szerettem volna? Dolgozni, sokat keresni, a családomnak meg legyen minden. el menni nyaralni minden évben.
A tervet beadtam, át nézték, Nem fogadták el, nem jó, butaság, két hónappal később egy főmérnök beadta ugyan ezt a tervezetet, és elfogadták neki, Még arra sem volt alkalmas hogy a nevem ki radírozza a tervekről. Amikor fellebbeztem , a válasz, István. ez nem hivatalos terv volt amit beadott mert a párttitkár úr aláírása nincs rajta na meg, István egy hentesnek nem lehet ennyi esze. Na meg ha azt akarja hogy a kislánya továbbra is ebbe az óvodába tudjon járni, jobb ha csendbe marad mert tudja nagyon meg tudjuk keseríteni az életét ha mi így akarjuk. A végén lett Szegednek műjég pályája ez a lényeg. Bármibe bele fogtam és jól kerestem, abba bele szart a kormány az adó minden.Igen nagy össze köttetésem is volt Mondták hogy legyek tagja az ennek meg annak. mert akkor dől a pénz és nem kell semmit sem csinálni. Nekem becsületes munka kell becsületes bérért. Itt hagynak dolgozni, jól keresek, itt a család, mindenre jut pénz. Nem vagyok milliomos, de ha kell egy autó, meg tudom venni.
Jozefina
Gyurcsány mindig érthrtőrn, világossan és célratörően beszél. Egyetlen magyar politikus nincs, aki ezt meg tudja tenni. Orbánt leváltani nélküle kár is próbálkozni, hiába az LMP és mások melldöngetése, ami még a somszéd utcáig sem hangzik el. Gyurcsány egy igazi karekteres, ahibáiból is tanulni tudó politikus. Csak emlékeztetni szeretnék, hogy miniszterelnöki fizetéseit sem vett fel annak idelyén. És urmabocsá nem is lopott. Akkor mi az ördögért dumálnak minden konkrétum nélkül ellene? Mert ez a politikai divat? Miért nem ül börtönben? Mert orbán pribékjei nem talalálnak egy picike fogást sem rajta. Viszont neki jogerős bírósági papírja van arról, hogy orbán hazudik. Másoknak (Juhásznak papírja van arról, hogy rogán bűnöző! Akkor miről beszélünk???
Béla333
@Jozefina: 11.07
Bizonyíthat Gyurcsány és a fanatikusai!
A tegnapi beszéde után nem kizárt, hogy önállóan indulhat a DK a választásokon, bebizonyíthatja, hogy ő a legnagyszerűbb jelölt Orbánék ellen!
Csak aztán bejussanak a Parlamentbe...
verőce21
Olyan jó érzés ma magyar lyó-balódalinak lenni. :)
verőce21
@Béla333: Rettentően lerontod libertársaid mérhetetlen alacsony nívóját is. :)
grincss
@papagájBéla333: Nem vetted még észre, h senki nem reagál a hülyeségeidre?
Te, figyu!
Neked a babád a Bartus, h mindig idézed? :-)
Sámannus
Annyit tudok mondani, a vizitdíjra és a tandíjra már korábban szükség lett volna. Függetlenül attól, hogy ez felmerült-e valamilyen vitában. A történelem igazolta, hogy orbán Magyarországot kiszolgálta a diktatórikus hatalmaknak, az eu-s támogatásokat elherdálják, és a szociális rendszereket szétverik. Ha gyurcsányt hazugságon kaptuk az csak azért sikerülhetett, mert a demagóg propaganda ellenében kellett kormányozni.
Más dolog mindenkit meghallgatva kormányozni, és más dolog a nép érdekeit figyelmen kívül hagyva Ibizán narkózva jachtokon, vagy stadionokban feszíteni.,
Béla333
Egyesek a jelek szerint kíváncsiak arra, hogy Bartus hogyan látja Gyurcsány szerepét az ellenzéki összefogásban? Nos lássuk:

"...ami a legszörnyűbb, hogy az események azóta arra utalnak, hogy az Orbán-rendszer megdöntésével szemben elsőbbséget élvezett Gyurcsány taktikai elképzelése, hogy személyét és pártját a baloldal vezető erejévé tegye, riválisait maga alá kényszerítse."
Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
"A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

És milyen igaz, amit írt! Erre a mostani helyzetre is! Mint elefánt a porcelánboltban az összefogás jelszavát hazudja, de ebben a beszédében is csak rombolta, mószerolta a többieket.
Holott korábban éppen ő rögzítette: a folyamatban levő tárgyalásokról senki semmit ne mondjon a sajtónak, a választóknak, rontva ezzel a megállapodás esélyeit.
Ezt ugyanis csak neki lehet megtenni a jelek szerint!
gulyasgyula
@evacica: ...Kedves Éva !! Légyszives nézd meg a Wikipédián Gyurcsány életét utána másképpen látod a dolgokat ..Ilyen nagy vagyonokat se Gyurcsánynak se Orbánnak se másnak tisztességes munkával nem lehet összehozni gyakorlatból tudom ..
gulyasgyula
@qxy: ...Ilyen a világ , mert most is ilyen nem sokat változott ..
gulyasgyula
@qxy: Úgy látom valami hasonló az életutunk csak én meg se próbáltam a különböző dolgokat amihez a főmérnök és páttitkár aláírása kellett ..Mindig volt valami másodállásom már 18-éves koromtól // PL: mozigépész // ..Ausztriába is kijártam egy évig ,felszereltem 2 Orosz laktanyát bóvli magnóval videóval ..Egy év alatt 4 új opel árát kerestem ami 1989-1990-ben nagy pénz volt mert a havi fizetés 4-8 ezer körül volt egy opel kadett Egymillió nyolvanezer ft-volt ..Ettől kezdve egyenes út volt külömböző , vállakozás befektetésekbe ..Hozzáteném Te talán még érted 26-évig ÁFOR -os voltam ..Ma is müködik vállalkozásom a fiam csinálja de közel a 70-hez még ha kell én is dolgozok és hála istennek még kellek és tudok dolgozni .Csak nézek mennyi fiatal írogaja itt a véleményét nekem még pár éve erre nem volt időm , ahelyett pénz kerestem.. Én s e érzem magam gazdagnak egy ház vagy autó vásárlás nem jelent dondot , most már sajnos néha az egészségre kell költeni ..Örülök hogy végre a Te életed is jól alakult ..Jó egészséget kívánok a további életedhez ..
feco fero
"Tisztelt" Gy. F.
Miután szét bomlasztottad a baloldal vezető Pártját, Pártodat, ezt tetézve rájuk alapítottál egy másik Pártot, ezzel el lehetetlenítetted a választási szövetséget a FIDESZ ellen, ezzel megosztottad a Társadalmat, a választókat!
A korábbi és az azt követő gaztetteidről, tetteitekről most nem beszélek, mert el törpülnek az előbbi gaztetteid mellett!
a fentiek viszont éppen elegek az alábbi véleményem publikálására:

Te vagy az igazi meg testesítője a szégyentelen, hazug, bomlasztó, pofátlan, a "tisztességes" politizálást meg hazudtoló, gerinctelen, megosztó, stb. megélhetési, hatalom mániás, a felelősség elől a politikába menekülő szarházi embereknek, politikusoknak!
66 évesen tudom, hogy miért írom e jelzőket személyedről! Remélni tudom, hogy egyszer te is belátod, és el húzol a büdös p...ba! Mint ahogyan én is elhúztam miattad, az MSZP ből, MSZP től!
Az pedig a jellemtelenséged ne továbbja, hogy te értékelsz évet?! Milyen jogon, kinek a fel hatalmazásából? Aki nem jár be a munkahelyére, nem végzi a munkáját, aki a Haza és Nemzete ellen ugat, és lázít?
Ferikém! Kérdezd már meg a meg lévő PÁRTOKAT, hogy ki és melyik fogadna be téged, a saját soraiba?
Az pedig, hogy a lopott pénzből csináltál magadnak egy pártot, csak annyit jelent számomra, hogy ezzel ideig óráig meg menekültél a bűnvádi dolgoktól!
De ami késik nem múlik.
feco fero
"Tisztelt" Gy. F.
Miután szét bomlasztottad a baloldal vezető Pártját, Pártodat, ezt tetézve rájuk alapítottál egy másik Pártot, ezzel el lehetetlenítetted a választási szövetséget a FIDESZ ellen, ezzel megosztottad a Társadalmat, a választókat!
A korábbi és az azt követő gaztetteidről, tetteitekről most nem beszélek, mert el törpülnek az előbbi gaztetteid mellett!
a fentiek viszont éppen elegek az alábbi véleményem publikálására:

Te vagy az igazi meg testesítője a szégyentelen, hazug, bomlasztó, pofátlan, a "tisztességes" politizálást meg hazudtoló, gerinctelen, megosztó, stb. megélhetési, hatalom mániás, a felelősség elől a politikába menekülő szarházi embereknek, politikusoknak!
66 évesen tudom, hogy miért írom e jelzőket személyedről! Remélni tudom, hogy egyszer te is belátod, és el húzol a büdös p...ba! Mint ahogyan én is elhúztam miattad, az MSZP ből, MSZP től!
Az pedig a jellemtelenséged ne továbbja, hogy te értékelsz évet?! Milyen jogon, kinek a fel hatalmazásából? Aki nem jár be a munkahelyére, nem végzi a munkáját, aki a Haza és Nemzete ellen ugat, és lázít?
Ferikém! Kérdezd már meg a meg lévő PÁRTOKAT, hogy ki és melyik fogadna be téged, a saját soraiba?
Az pedig, hogy a lopott pénzből csináltál magadnak egy pártot, csak annyit jelent számomra, hogy ezzel ideig óráig meg menekültél a bűnvádi dolgoktól!
De ami késik nem múlik.
vonotok
@Desischado: Desnek igaza van. Eljő mindenek az ideje. Ezt meg kár siettetni.
Sámannus
Ha vissza tekintünk a 2006-os orbán Gyurcsány vitára, el kell gondolkodnunk, mivel győzte ott le orbánt.
amikor a a vizitdíjról akart a törpe vitázni, ő elhajtotta. Majd amikor ez már népszavazásra került, mert lehazugozták miatta ezt fel kell idéznünk, mert nem tudja a társadalom sem feldolgoznia a traumát amit ez máig megbénitja az országot.
Ki kell jelentenünk az ellátó rendszerek problémái már akkor is láthatóak voltak, és mindenki annak a rendbetételén gondolkodott, amely nem járt lakossági áldozatok nélkül.
Orbán hazugsága abban van, hogy a hazudozásai megállították azokat a reformokat, amik akkor kezdődtek.
Ma sem lehet egészségügy, oktatás, szociálpolitika áldozatok nélkül. Mára világos orbánia csődje mind mind erre az időszakra nyúlik vissza.
A baloldalt nem Ferenc verte szét, hanem orbán gyűlöletet szító otromba népellenes politikája, a sok veszteséget felhalmozó populista demagógia, a kifordított logikával kampányoló propaganda áradattal.
Már odág megy az ország sikereinek dicsőítésével, hogy külföldiek tömeges betelepítésével akarja megszilárdítani a hatalmát. Ez a ganéj hazaáruló minden bűnt elkövet népe ellen amiit még európai országban nem követtek el!
qxy
@gulyasgyula: Rendes ember vagy . Le a kalappal előtted is. Mi még tudjuk azt hogy kell dolgozni, pénzt csinálni. A mai fiatalok csak azon agyalnak hogy ,.- Hogy kellene pénzhez jutni??? Én is a 70 es években fénycső armatúrákat szereltem ha volt egy kis szabadidőm. Nem kértem pénzt, felírtuk. azt augusztus elsején el számoltunk, négy öt havi fizetés jött össze egy év alatt. és irány a tenger. egy hónap. minden évben és én voltam a kiskirály. ami tetszett meg vehettem hisz ezért dolgoztam. Tudod mennyien irígyeltek? " honnan van ennek ennyi pénze? de honnan? Motorcsónak, vitorlás, szörf, minden ami csak kell. Mondtam nekik, lehet nektek is gyertek adok munkát. Á á á engem várnak a diszkóba. keményen meg dolgoztam mindenért. nekem senki nem adott semmit. amim van, azért meg dolgoztam. Na ezt nem tudják a fiatalok. Örülök azért hogy vagyunk egy páran akik egy húron pendűlnek velem együtt.
nyanya001
politikaivelemenyek.eu/tarcali-emese-a-szabadsagom-jogan-level-orban-viktornak/
Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni…nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!
Ön többek között az államkasszát is kifosztotta, de minden más területen is kizárólag a saját anyagi haszonlesését támogatja. Ezt nem én mondom, hanem ezek tények.
Talán emlékszik még arra, amikor a magánnyugdíjpénztárat kiürítette…ezzel gyakorlatilag úgy vett el 3000 milliárd forintot az emberektől, hogy nem adott érte cserébe semmit. Ön ezt minek nevezné? Én lopásnak. Ezt követően elszabadult a pokol a szabad rablásban…na nem az állampolgárok körében, hanem kizárólag az Ön köreiben. Tudja, Simicska az Ön egyetemi cimborája, Tiborcz Pisti, aki nem más mint az Ön veje, továbbá gyerekkori barátja, a felcsúti gázszerelő Mészáros Lőrinc, és még egy-két tucat régi és új erkölcsileg mindenképpen nulla értékkel bíró garázda, mezei köztörvényes bűnöző…senki sem az utcáról esett be, minden tolvaj az Ön személyes barátja, vagy családtagja.

Ezt meg nem a Gyurcsány mondta de igaz !
gulyasgyula
@qxy: ...Örülök hogy leírtad hogy kell -kellet pénzt keresni , legalább látják a nálunk fiatalabbak hogy a pénz régen se a verebek hordták össze ..Meg hogy soha nem 8-órát dolgoztunk igaz előfordult hogy a Halászbástyán húzattam a cigánnyal a nótámat egy heti keresetem bánta de nem úr aki néha nem pazarol .Irigyünk meg mindig lesz de a munkát nem irigylik ..Azt írod keményen megdolgoztál ..Vissza gondolva nem is volt az olyan nehéz fiatalok erősek voltunk , egyet aludtunk és kezdtük előről .Nem baj csak egészség legyen a mozgást /munkát /abba ne hagyd mert akkor jön vég ..Jó egészséget kívánok neked és a kedves családodnak a további élethez ..
qxy
@gulyasgyula: Tudod, én is Éjszaka dolgoztam mint hentes, ( hűtőbe) Reggel irány apóssal, villanyt szerelni, Délután egy kis maszek, este hattól kilencig alvás és mehet ujjra. Kibírtuk? Ki. Volt egy nagy meló , telefon szerelés, 1 telefon, szerelése, 1200 Ft. két emberes. Minden nap be szereltem húszat. na meg a kis , " Mester úr nem lehetne a kis konyhába is ? kifizetem." " Hívtam a szomszéd gyereket . Egy héten kétszer jött csak, mert fáradt, Oké, nem baj. Vittem fel a fizetést,.- húúú de sok. ennek fele az enyém??? Ja, a fele. Itt a naptár gyerek és csak ennek a fele jár mert azt ketten szereltük. Na ki volt a szemét? Ma is ha haza mennék, találnék munkát ami sokat hoz. de három év és itt kint nyugállomány, bejárom a világot, horgászom és ennyi.Mert megérdemlem.
gulyasgyula
@qxy: ...Úgy legyen de ne csak horgász , járj uszodába .kocogj mert ha le állsz ennyi munka után minden nyavalya meg talál ..Hetente 2 délután kedd-péntek uszodába járok én is , más napokon vagy otthon dolgozok , vagy megyek a családi céggel , ..Több száz kilométert vezetek , több mint 60 helyre járunk az országba .Egyes berendezések időszakos műszaki ellenőrzését végezzük ..Nem rossz munka , inkább szellemi jól is fizet míg bírom csinálom ..Legalább tudok az unokáknak segíteni ..Már mind a kettőnek szép nagy háza van ..A horgászásba bele untam pár éve 50%-os társ tulajdonos voltam egy 26 HA halastó rendszernek de eladtam a részem , olyan befektetést keresetem ami munka nélkül is hozza a pénz ..Megtaláltam.. Kár hogy messze vagy szívesen találkoznék veled ..Na majd ha megérem hogy nyugdíjba mész még össze jöhet ..Addig is jó egészséget kívánok ..
qxy
@gulyasgyula: Nagyon kedves vagy meg fogadom. Tudod, sokan várják már hogy rá érjek. Otthon rendezvényeket is vállaltam. Nagyon szerettem csinálni El megyek, főzők sütök, ha ettek, zenélek nekik. Van kétnagy szintim, minden hozzá 4 x 400 watt. Itt kint is sör fesztekre hívnak. májusban is lesz egy lakodalom főzni kell, meg zenélni. Imádok " pezsegni én is . Mi.nden érdekel. Na majd ha haza megyek eccer csak össze futunk. egy kis csevejre. meg kis kerti partira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.