Lukács Zoltán MSZP-s képviselő Facebook-oldalán azt írta, Demeter Mártát indulatosan sértegetik emberi, női mivoltában magukat baloldalinak valló emberek. Arra kéri párttársait „legyenek szívesek abbahagyni a vakkomondorozást”, ugyanakkor a Fidesz nőkkel szembeni magatartását sincs erkölcsi alapjuk ezután bírálni.

Érthetőnek tartja ugyanakkor, ha valaki azt ítéli el, és azon háborodik fel, hogy Demeter listás képviselőként nem adja vissza a parlamenti mandátumát. Ez szerinte sem szép dolog. Ugyanakkor úgy látja, Demeter Márta azt tette, amit 2011-ben Gyurcsány Ferenc és kilenc másik akkori MSZP-frakciótag, amikor kiléptek a frakcióból és a pártból. Az árulásukat követő második évben pedig már nagyvonalú együttműködést kötött velük az MSZP és bevitte őket a hátán a 2014-es parlamentbe.

Lukács szerint ha Demeter Márta áruló, akkor az árulást „ügyetlenül” követte el, mert nem csinált az MSZP-ben platformot azért, hogy megossza a közösséget és gyengítse a pártot, és nem jegyeztetett be titokban egy másik pártot, hogy előkészítse a „dezertálást”.

Az ügyes árulók a mai napig az MSZP gyengítésére szerveződő párt élén ülnek, és jelentős befolyással bírnak elárult pártjuk politikájára

– írta Lukács. Szerinte azok, akik „okosan, jól előkészítve, profi módon” árulják el az MSZP-t, azok rövid idő múlva „dróton rángathatják” a pártot, de aki „magányos, ügyetlen, béna kis áruló”, az reszkessen, mert „példát fognak rajta statuálni”.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én egyet tudok érteni vele, egyszerűen szólva megunta a langymeleg szarban üldögélést, esetleg valamit tenni szeretne, de ugye a ,,mamelukok,, ott vannak, és még mindig ők mondják meg mit tehetsz, mit nem...
Ezért bántani felesleges, főleg nem abban a hangnemben amivel a ,,párttársak,, neki estek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@papa.49: ma, 16:24
Igazad van tökéletesen egyetértek veled.
A hangnemről csak annyit bagoly mondja a verébnek, hogy nagy fejű.
Én azt a momentumot emeltem ki az egész katyvaszból, hogy azzal inti le a párttársait a kritikától, hogy Gyurcsányra terelje az okokat.
(Lányomnak mondom, hogy a menyem is értse!!!)
papa.49
@bencemacska: Nem is lesz az mszp. ből semmi a következő választáson a bejutásért fog küzdeni...
bakegya
Az őszinte,közösségért tenni akaró fiatalt meghallgatni együttműködni hasznos ,mert különben megesznek bennünket ,de még el is taposnak a két saját lábon járó nagyon-nagyon ERŐSÖDŐ elefántBÉBIK!!!
nezelodo
Attól félek , sokan félreértették ezt húzást, és az MSZP valós tehetetlenségével magyarázzák. A kutya a vissza nem adott mandátumnál van elásva, és nem érne váratlanul ha véletlenül nyomna igen gombot a jobbik, vagy a fidesz érdekében. Lehet, hogy esetleg családilag amúgy is a jobbik felé orientálódik. A többi meg stimmel, ami szóba került.
trikolor
@nezelodo: Miért pont a Jobbik felé? Az politikai nézet szinten ellenpólus.
surdilloFUJT
@nezelodo: nnaa ezt a jobbikos ökörséget honnan vetted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.