“Mit tudunk mi innen üzenni a jövőnek a nálunk fiatalabbaknak? Mi nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most visszajöjjenek az ablakon. Az oroszoknak, a Szovjetuniónak, meg a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk. Azt üzenjük a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy mindez visszamásszon az ablakon. Azt üzenjük az utánunk jövő generációnak, hogy ne engedjék, hogy abból a demokráciából, amit a mi új nyugat nemzedékünk kiküzdött magának, abból most egyszerűen demokrácia nélküli többpártrendszert csináljanak.”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ugye Viktor, ezért sz@r dolog az internet. Mert , ha te szenilis is vagy már, de a net nem felejt. És ilyenkor sikerül vastagon sz@rbaharapnod.
Kellemetlen, amikor a sajátodba verik az orrodat, mi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Hol vagytok fideszes trollok ?
Ilyenkor lapultok mint sz@r a gazba ?
Cefi
@nyanya001: ...mint troll a gazban...
quadrocopter
Ugye, hogy nem is olyan nehéz hazaárulóvá válni? Csak érdek-motiváció kell hozzá, meg eszmei azonosulás! És egy kis születési skizofrénia sem árt!
3dwhite
@Tavryni őrnagy: Kérdés, kire vonatkozik.
Foxley
@3dwhite: Nyilván Putinra, habár ez azért merész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.