Semmi nem indokolja, hogy szigorítsák a magyar-román határ védelmét, így kerítés sem lesz ott – mondta Bakondi György szombat este az M1 aktuális csatornán.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kifejezetten jónak nevezte a magyar és a román határőrizeti szervek közötti együttműködést, külön kiemelte az információcserét.

Azt tapasztaljuk, hogy a román határőrség komoly erőkkel végzi feladatát.

- hangsúlyozta, hozzátéve: semmi sem indokolja, hogy a jelenleginél szigorúbb határrendészeti rezsimet vezessenek be a román határon.

Közölte, ez azt is jelenti, nem kell újragondolni a határrendészeti szakemberek elosztását sem.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Némi előrelátással könnyedén belátható, hogy igenis szükség van az egész ország bekerítésére. Például azért, hogy ki ne hallatsszon a harangszó. Meg azért, hogy idegenföldről be ne jöjjön semmiféle ráció. Leginkább pedig azért, hogy a következő évek pártfinanszírozása megfelelő mértékben mehessen végbe, magyarul: tovább lehessen lopkodni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...a főnököm azért mert megmondja mit csináljak többet kap mint én aki megcsinálja...ilyen ez.
justhpeter
Némi előrelátással könnyedén belátható, hogy igenis szükség van az egész ország bekerítésére. Például azért, hogy ki ne hallatsszon a harangszó. Meg azért, hogy idegenföldről be ne jöjjön semmiféle ráció. Leginkább pedig azért, hogy a következő évek pártfinanszírozása megfelelő mértékben mehessen végbe, magyarul: tovább lehessen lopkodni.
Eladott Ország
"Vasárnap van, ilyenkor az uborkafa se nő, de a napi betevő migránsozás nélkül elsorvadna a szépen fejlett rettegés. Sok közölnivaló ugyan nincs ebben az ügyben, de arról kimerítően beszélt. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A belbiztonsági főtanácsadó pedig a rádióban tartott szemináriumok helyett végezhetne végre valami hasznos munkát is, mert itt most nem sokat segít, ha mindenki kap egy sms-­t, hogy hová üljön át. Illetve az eddig sem segített."
nevemnick
Vak-kondi valamikor (fél éve?) azt mondta, hogy már a helyszínen van a kerítés alapanyaga. Ha így van, akkor a fel nem épített kerítésért is már felvehették a zsebbe valót...
Edmond Dantes
Pedig meg kellene építeni azt a kerítést a román határon,mert hamarosan a magyarok fognak átszökni,hogy egy normálisabb országban éljenek.Hát ezt is megértük,köszönjük Emese.
quadrocopter
Ukrajna felé meg nyitunk...az ukrán nyugdíjasoknak kedvezve!
verőce21
Nem mindegy az sem, hogy a szerb határon kerítést kellett felhúzni - elválasztva fizikailag is az ott élő Vajdaságiakat -,a szerb vezetés gyengesége és az embercsempészekkel kollaborációja miatt.
tutajos
"..kerítés sem lesz ott – mondta Bakondi György.."

Tehát akkor lesz kerítés a magyar-román határon is !
Tudta?
"2015. június 17., szerda 14:41
Két hete szombaton a kormányközeli Napi Gazdaság említette először a déli határzár ötletét.

Nem lesz vaskerítés a határon, egyszerűen nem fogjuk őket beengedni.
Kósa Lajos, június 9., Napi Gazdaság

Jogi eszközökkel le kell zárni a határt de ez nem vasfüggöny építését jelenti.
Kósa Lajos, június 9., sajtótájékoztatón

Szó sincs arról, hogy szögesdrótot húznának fel a szakaszon, bár erre az Európai Unió Bulgária és Törökország között adott engedélyt.
Rogán Antal június 9., a Napi Gazdaságnak

A kormányzatnak az a szándéka, hogy saját törvényeinknek érvényt szerezzen saját országunkban; a fizikai határzár kiépítése nem látszik szükségesnek, végső esetben ezt is lehet csinálni.
Kósa Lajos, június 17. reggel, a TV2-n"
"Na, ugye!"
yazo64
Indokolt lenne pedig... nehogy átszökjön a demokrácia...
Lepényleső
Na és ha át kellene gondolni,volna a kormányon belül aki ezt meg tudná tenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.