Gyurcsány Ferenc szerint a többiek egy titkos cselszövést követnek el ellene, és ki akarják hagyni az összefogásból. De tényleg szervez valamit Botka László a háttérben? És kikkel?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem is lesz semmi így az összefogásból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Nem is lesz semmi így az összefogásból.
Nessy
@justhpeter: Megelőztél! Jó magyar mentalitás. Hárman hatfelé húznak, és 27 % dönt a többi 73% helyett! De meg érdemeljük!
Béla333
Ha korábban az volt a megállapodás, hogy a folyamatban levő tárgyalásról nem mondanak semmit, (végig ezt mondták, ha riporterek kérdezték őket), akkor most mi ez a kirohanás Gyurcsány részéről?
Neki szabad elénk tárni a tárgyalásokkal kapcsolatos gondjait?
quadrocopter
Bő 1 év múlva választás, ezek a faszok meg üzengetnek egymásnak!
Béla333
@Horizont: 18.26
Igen, olvastam, hogy Lengyelre célzott!
Ha az összefogást szeretnéd és Orbán leváltását, akkor szerinted mire volt jó ez a kirohanás?
Azért mert volt egy olyan tárgyalás, ahová nem hívták meg?
Komolyan mondom, néha már szeretném, hogy a DK végre méresse meg magát önállóan, ne másokra ráakaszkodva, hogy elérik-e ugyan az 5%-os küszöböt!
Lehet hogy ezzel a kirohanással ezt elérte Gyurcsány!
karma1
Hat Gyurcsany elegge evidens kihivoja lehetne orbannak, es valoszinu azert felnek a szemelyetol, mert ha o lenne a miniszterelnok, akkor az egesz ellenzeknek DOLGOZNIA kene, es ez igy elegge szomoruan hangzik azok szamara, akik eddig nyakig uldogeltek a pisimeleg vizecskeben, es csak ellenorizniuk kellett havonta a szamlajukat, hogy megerkezett-e ra a fizetesuk... Bizony ebbol a poziciobol marhara nem nez ki jol, hogy kormanyra kerulve reggeltol estig dolgozni kell, szigoru a fonok (Gyurcsany), es meg a korrumpalhatosagukrol is le kell mondaniuk.
Gyurcsany pedig jelzi, hogy megsem olyan hulye, mint amennyire azt orban szeretne elhitetni a bamba nepekkel...
karma1
@Béla333: 17.50-re: te is kikelnel magadbol, ha arrol lenne szo, hogy te is harcos ellenzeki vagy, es megse lennel meghivva a targyalasokra.
Vajon milyen jogon es ki meri kirekeszteni Gyurcsanyt egy kozos ellenzeki targyalasbol?
Mondj egy nevet, kivancsian varom!
Ugyanis azzal, hogy az ellenzek kizarja a DK-t es Gyurcsanyt a kampanykeszulodesbol es a miniszterelnokjelolt - allitasbol, csak sajat magukat gyengitik,... Olyan ez, mintha en felmasznek egy magas fara, segitsegert kiabalnek, de amikor meglatom, hogy egy csomo ember jonne segiteni, en elkezdenek fontrol vezenyelni, hogy marpedig szoke ferfi nem allhat bele a gulaba, amivel el akarnak engem erni, mert en igy akarom... Es akkor csodalkozzak, hogy az a 3 barnahaju ferfi nem ert fol 10 meter magasra, ahol ulok az agon?
Tenyleg, ma ki meri kijelenteni, hogy ki kivel szovetkezik? Hat az ellenzeknek nem az a celja, hogy megdontsek orban kormanyat? Ennyire felnek, hogy esetleg tenyleg megdolne, ha Gyurcsany elindul(hat)na?
karma1
@Béla333: Azert az a targyalas merfoldko volt, nem pedig egy delutani babazsur... Ha mar most, a kampany elejen eleve kizarjak, akkor mi lesz kesobb?
Gyurcsany pedig nem(csak) kirohant, hanem evertekelot tartott, mint ahogy minden part ebben az idoben.
Neki nem all rendelkezesere hirdetesi felulet, o nem karaktergyilkolassza le az ellenfeleit, o csak siman kimondta, amit mindenki tud, allit, orbanrol, de senki nem meri a szemebe mondani.
verőce21
Fletó egyelőre játszik, mint egy durcás kisgyerek. Ez taktika. Ő nagyon jól ismeri a hazai felhozatalt és tudja, hogy meghatározó vezéralakja a baloldali zenekarnak. Tud zenét szerezni.

Amíg a többiek erre képtelenek, a végén úgysem hagyhatják ki a zenekarból. Vele együtt viszont, biztos a vesztés. Nélküle is. Se vele, se nélküle...
Szókrakész
@justhpeter: Dehogynem!

Összefosás 2.0 verzió!
Szókrakész
Ferikém!

Nagy a gáz a dk-án belül, ha a legfelsőbb szintig jutnak a...!!!
Ezen nem gondolkodtál még el?
Már ha tudsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.