A Momentum Mozgalom becslése szerint eddig kb. 110 ezer aláírás gyűlt össze az olimpiáról szóló népszavazás kiírásához, mondta Papp Gergő, a szervezet sajtóreferense az Indexnek.

110 ezer aláírás gyűlt össze az olimpiás népszavazáshoz

A szervezetnek még 11 napja van hátra: február 17-ig kell összegyűjteni a 138 ezer aláírást (a szervezet szempontjából ennél többre van szükség, mivel az összegyűjtött aláírások egy részével várhatóan lesznek problémák). Ezért korábban azt nyilatkozták, hogy 170 ezer aláírással lennének nyugodtak.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gyerekek, belehúzni, megkeresni a XIII., kerületieket is, akár lakáson!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pergető: Nem neked szól ez a fentebbi idézet, ahhoz nagyon buta vagy
36
@Strong: A vidék, miért nem?! Megírta Mécs János: "istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval, melegek, cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket, nem tudom megszokni..."

Hozzám és a családomhoz, ne is jöjjönek vidékre, demokraták-liberálisék, se aláírásért, se szavazatért, mert ott és abban a pillanatban aprítom darabokra, tüzelőnek, a szaros kis pavilonjukat!!! (És nem vagyok egyedül a véleményemmel)
nyanya001
Mocskos szarházi banda !
Közben a bűnözők szabadon garázdálkodnak ezek meg a tisztességes embereket
vegzálják, akik élnek az " alkotmányos " jogaikkal ? ( ez nem alkotmány csak egy ócska fércmű, tákolmány )

www.facebook.com/Fideszfigyelo/photos/a.135312323177618.12073.119056498136534/1540108212698015/?type=3&theater
Edmond Dantes
Maradjunk a száraz tényeknél.Az aláírást nem az olimpia ellen gyűjtik,hanem a népszavazás mellett.Hatalmas különbség.Amit például magának Tarlósnak,Budapest főpolgármesterének kellett volna kezdeményeznie.(Orbánról ennyi tisztességet nem tételezek fel,Tarlósról még elképzelhetőnek tartottam).Csak hát az egyik úr tisztességtelen,a másik meg beszari.Ha majd Budapest népe úgy szavaz,hogy kell ez a főleg politikai célokat szolgáló olimpiai színjáték,akkor majd még dédunokáink is buzgó imádság mellett mondják el szent neveinket,miközben gatyára vetkőznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.