Először rendőrökkel, majd a szippantós kocsi által árasztott bűzzel igyekeztek távozásra bírni az Együtt olimpiaellenes aláírásgyűjtőit a 16. kerületben – legalábbis a párt Facebook-oldalára kitett közlemény szerint.

Ebben azt írják, hogy

Először rendőrökkel, majd szippantós kocsival próbálta a 16. kerületi rendelőintézet vezetője megakadályozni az Együtt politikusát, Vajda Zoltánt és a párt aktivistáit abban, hogy az intézet előtt gyűjtsék az aláírásokat a Momentum Mozgalom olimpia-ellenes népszavazási kezdeményezésére.

Szippantós kocsival próbálták megakadályozni az olimpiaellenes aláírásgyűjtést

A közlemény úgy folytatódik, hogy

az intézetvezető arra hivatkozva hívta rá a rendőröket az Együttre, hogy akadályozzák a mentők ki- és bejutását az intézetbe. Miután a rendőrök megbizonyosodtak róla, hogy az Együtt aláírásgyűjtő pultjai senkit nem zavarnak, az Együtt aktivistái a helyszínen maradtak. Az intézetvezető most duguláselhárításra hivatkozva hívott egy szippantós kocsit a helyszínre, de még az így keletkezett iszonyatos bűz sem tántorítja el az aktivistákat, hogy folytassák az aláírásgyűjtést. Az aláírások minden próbálkozás ellenére szép számmal gyűlnek a helyszínen.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Milyen aljas módszerekkel akarnak koldussá tenni bennünket! Az érdekeltek bezzeg tovább gazdagodnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.