A stand mellett hirtelen duguláselhárításra lett szükség, de a párt szerint az iszonyatos bűz ellenére is gyűltek az aláírások. "Először rendőrökkel, majd szippantós kocsival próbálta a 16. kerületi rendelőintézet vezetője megakadályozni az Együtt politikusát, Vajda Zoltánt és a párt aktivistáit abban, hogy az intézet előtt gyűjtsék az aláírásokat a Momentum Mozgalom olimpia-ellenes népszavazási kezdeményezésére. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@elnyomott: Először azt kellene megértetni az állatjával, mit jelent a 'demokrácia' szó. Náluk, a szemináriumon csak a szabvány paneleket oktatják. A jelentését nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@elnyomott: Először azt kellene megértetni az állatjával, mit jelent a 'demokrácia' szó. Náluk, a szemináriumon csak a szabvány paneleket oktatják. A jelentését nem.
elnyomott
@Cefi: No, lehetetlenre nem szabad vállalkozni. :-D
Pergető
@elnyomott: Miért is kellene népszavaznunk? Azért, hogy a többséggel választott kormány döntései helyett a saját kisebbségi akaratuk érvényesüljön? A népszavazást pedig bebukják!
Ez a demokrácia szerinted?
elnyomott
@Pergető: Érdekes, a többséggel választott kormányt annó a Fidesz hányszor vétózta népszavazással? Milyen jól jönne pedig manapság a vizitdíj!
nevemnick
Röhej, ez a suttyó még mindig azt hiszi, hogy többséggel került hatalomra a kormánya.
Pergető
@elnyomott: Vannak fajsúlyos kérdések és vannak álproblémázók! Ennyi a történet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.