Lengyel László politológus felkereste Niedermüller Pétert, a DK alelnökét azzal, hogy a pártja elnökségével és elnökével szemben politizáljon – mondta Gyurcsány Ferenc az InfoRádióban.

„Az nem főbenjáró bűn, ha valakik mögöttünk esetleg tárgyalnak. Az igen, ha a Demokratikus Koalíció egyik vezetőjét, Niedermüller Pétert kifejezetten azzal a szándékkal, hogy mi ne is tudjunk róla, megpróbálják rávenni arra, hogy a DK nevében, de a háta mögött kezdjen el tárgyalni és megbontani a Demokratikus Koalíció politikai működő egységét.”

Gyurcsány Ferenc a minapi évértékelőjében dobta be, hogy volt egy ellene zajló baloldali cselszövés és egy királycsinálót is említett, akiről Gréczy Zsolt szóvivő árulta el, hogy Lengyel László politológus. Gyurcsány szerint a DK vezetői sokkal bizalmasabb viszonyban vannak egymással annál, hogy ezt meg lehessen csinálni.

Megpróbáltak minket megosztani. (…) Lengyel László megkereste Niedermüller Pétert, akit biztattam, menjen el a találkozóra. Meghallgatta, mit szeretnének és mi történik a háttérben, majd azt mondta, nem fog menni, mert ő sokkal lojálisabb annál. Visszautasította azt a kérést is, hogy mindezt tartsa titokban. Visszajött és beszámolt a DK elnökségének. Erős ellenérzést váltott ki.

– mondta Gyurcsány.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Akkor végre lesz annyi pénze Lengyelnek, hogy kardigán/pulóver helyett tud zakót is venni?

...ja, az 30 ezüst volt..az más történet...
Szókrakész
Ferikém.
Ez már nagy gáz.
Akkor a dk ennyit is ér!!!
Elqrtad.
Nem kicsit.
Nagyon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.