A budapestiek több mint kétharmada nem támogatja az olimpiarendezést a Medián legújabb felmérése szerint (részletek a HVG legfrissebb számában). Ez azt jelenti, hogy néhány év alatt nagyobbat fordult a közhangulat, mint az orosz elnök fenekének viszonylatában a Fidesz. Tetszettek volna kevesebbet lopni, és azt a kevesebbet is kevésbé gátlástalanul – tulajdonképpen ez a történet erkölcsi tanulsága. (Valamint az, hogy zavartalanul folytatódna a pályázás is és a lopás is, ha a rendszerhű ellenzéken múlik, de őket most hagyjuk, ne rontsuk el a hangulatot.) Nyilván nem azoknak a száma csökkent ennyi idő alatt, akik úgy gondolják, hogy a szurkolás izgalmát akkor tudja igazán átélni valaki, ha a helyszínen láthatja, amint az egyik szétkokszolt fickó 0,75 centiméterrel távolabbra dobja a kezében lévő vasdarabot a másik szétkokszolt fickónál. Minden bizonnyal a nemzeti büszkeség megélése iránti vágy sem csappant meg, ami egy sikeres rendezést követne. Sokkal inkább az a hit inoghatott...

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Rió megmutatta, hogy hatalmas buli az építőknek és építtetőknek, a többinek meg hatalmas szopás! Nem szabad engedni, hogy idiótáék a zsebünkre építsékm meg a nekik hasznot hajtó homokozót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.