De legalább az egészségpolitikai siker, hogy az energiaital-gyártók csökkentették termékeik koffein-, illetve taurintartalmát .

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Miért? A trafikok "lenemzethyzése" hozott változást? Csak a "nyerteseknek"!
papa.49
Melyik ötlete jött be ennek a balfasz, impotens bandának a lopáson kívül, szerintem nagyítóval se lehet olyat találni!!!
A hozzáértésük alapján pont eltakarodhatnak a náthás picsába!!!
quadrocopter
Miért? A trafikok "lenemzethyzése" hozott változást? Csak a "nyerteseknek"!
papa.49
@quadrocopter: Ezért szoktam mondani ,,amihez hozzáérnek, az menten szarrá válik,,!!!
szaboria1
Persze, hogy többet fogyaszt csak egy érdekesség egyik boltban román cukor volt meglepődtem mennyivel édesebb mint a Koronás Cukrunk. Egy kicsit szemcsésebb is volt és tovább tartott mint a magyar.
Nessy
Ejnye kedveskéim! Amióta nép - nemzethy a cigi, azóta már mindenki leszokott a dohányzásról! ( Tönkre is menne a költségvetés!)
Ja, hogy a levegő minősége rosszabb, mint egy füstös lebujé,hogy nő az alkohol és drog fogyasztás, az élet erő egészség! Ezekre nem vet ki adót, mert a piáért jobban lobbiznak, a drog meg a szálló por kezelése csak vinné a pénzt, nem "hozná"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.