Nahalka István arra kéri Hollik Istvánt, hogy válaszoljon arra: hogyan tudja összeegyeztetni a hitét, és a politika színpadán produkált szereplését.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
A kérdés fel van vetve! A választ rábízza az olvasóra...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Ez a baja ennek az országnak, hogy az ilyen trágyaleves gumicsizmából éppen kivakarodott, a munkát hírből sem ismerő szerencselovagok odáig pofátlanodnak, ahová Hollik, Kövér,
Matolcsy és társaik. Már komolyan elhiszik, hogy felettük csak az isten, elszámolniuk nem kell
soha, senkinek, semmivel. Nekik jár az extra juttatás, az extra fizetés és az extra lopási lehetőség és ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint naponta fényesre nyalni 3,3 millió magyar miniszterelnökének a seggét. Hollik ! Az a helyzet, hogy senki vagy. Miután KDNP-­s, tehát egy senki által soha, sehová meg nem választott piócapárt tagja, duplán senki.
Na adja meg nektek az isten (amúgy de, adja meg!), hogy hirtelen szembe találjátok magatokat sok százezer feldühödött, kócos, izzadt, rövidujjú pólóban dühösen ordító polgárral a nemzet templomának folyosóin, mert akkor kénytelenek lennétek felismerni a különbséget a valóság és a ti gagyi kis álomvilágotok között."
Aki Én
Ezt a kérdést az összes kdnpöcsnek fel lehetne tenni, meg az összes ,,imádkozom érte" típusú hazug, álszent politikusnak. Ez pont olyan, mint az iszlám állam, CSAK hivatkoznak rá, de az égvilágon semmi közük hozzá.
kiscsillag66
Na, emberek ezért kell az imareggeli, ahogy Balog miniszter úr javasolja. Az a baj, hogy lelki szemeimmel látom ezt az imareggelit!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/07/09/barmennyire-fajdalmas-is-ez-akar-a-fidesz-akar-a-kdnp-nagyon-tisztelt-tagjainak-ebben-az-orszagban-nem-csupan-a-kormanypart-es-az-o-hivei-eln
Bármennyire fájdalmas is ez akár a Fidesz, akár a KDNP nagyon tisztelt tagjainak, ebben az
országban nem csupán a kormánypárt és az ő hívei élnek.
aremy
@kiscsillag66: inkább ne legyen mert csak a zabálás menne és megint a közösből!!!
Kádár János
A kérdés fel van vetve! A választ rábízza az olvasóra...
nevemnick
Szarkeverő, magukat kereszténynek való mócsingok.
Ennyi a meglátásom.
Macskaszem
Ezeknek a pénz az istenük, így nem okoz lelkiismereti problémát, hogy mellesleg lopnak, csalnak, hazudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.