Kedden a főváros húsz pontján a szocialisták is gyűjteni kezdték az aláírásokat az olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezéshez. Január végén még több polgármesterük leszavazta azt a javaslatot, hogy Budapest vonja vissza a pályázatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Azért nagy mocskok ezek az MSZP-sek!
Most hogy egy hétvégi hír szerint már 110 ezer aláírást összegyűjtött a Momentum, az LMP és az Együtt, most a homlokukra csaptak az MSZP-sek: mekkora blama lenne, ha nélkülük lenne meg a szükséges aláírás mennyiség!
Alamuszi szemét dolog, pláne annak a fényében, hogy a képviselőik meg nem szavazták meg az Olimpiai pályázat visszavonását a Fővárosi Közgyűlésben.
Akkor ez most hogy?
Béla333
@Sanyi2015: 14.37
Azért csodálatos egy párt ez az MSZP.
Minden van benne, amit éppen a kedves választó szeretne!
Van itt olimpia elleni aláírásgyűjtés, van szavazat arra, hogy ne vonják vissza az olimpiai pályázatot, van olyan, hogy a budapesti elnökük az olimpia mellett agitál, van itt minden, mint egy jó kis szatócsboltban...
Macskaszem
Ha nem gyűjtenék, akkor az lenne a baj. Ne kössünk már bele mindenbe, gyüjtsék csak, hadd legyen minél több, legalább csinálnak valami hasznosat is.
Béla333
@Macskaszem: 14.51
Az is hasznos lenne, ha egyirányba haladnának és egyféleképpen kommunikálnának!
Leginkább meg az lenne hasznos, ha őszinték lennének!
Pergető
Mit tegyek ehhez a hírhez hozzá? Szocik! Van lejjebb?
Edmond Dantes
@Macskaszem: Igaza lenne,ha akkor álltak volna bele,amikor kétséges volt az akció sikere.Olimpiai példával érzékeltetve ezek olyan maratoni futók,akik az utolsó egy kilóméteren beállnak,majd felerőszakolják magukat a dobogóra is.Abban viszont igaza van,hogy legalább hasznos.
Apatszerek
@Pergető: Ehhez csak ezt a tapasztalatból leírtakat kell elfogadni! “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Béla333
"Bár pártjaik igyekeznek ráülni az olimpiáról szóló népszavazás sikerének rollerjére, ennek ellenére Hajdu László (DK), Karácsony Gergely (P), Horváth Csaba (MSZP), Gajda Péter (MSZP) és Tóth József (MSZP) nem szavazta meg, hogy a Főváros vonja vissza az olimpiai pályázatot!"
reflektor.blog.hu/2017/01/25/ezek_leszerepeltek
Pergető
@Apatszerek: Ne feledjük el, hogy a fasizmus és a kommunizmus egy tőről fakadnak. Embertelen, a két szörny eszméből összegyúrt elegyüket ma liberalizmusnak nevezzük!
grincss
@papagájBéla333: ma 14:31
Nagy mocsok vagy te is bélus!
Figyu!
2017.01.19. 14:42
..."Ma az MSZP, a Párbeszéd és az LMP is bejelentette, hogy csatlakoznak az aláírásgyűjtéshez."
alfahir.hu/2017/01/19/budapest_2024_olimpia_momentum_mozgalom_nepszavazas_mszp_parbeszed_lmp
Tudod még követni magadat?
Béla333
Egyes sötét agyúak el sem olvassák a hírt, amihez kommentet fűznek, ugyanis e szerint:
"Kedden a főváros húsz pontján a szocialisták is gyűjteni kezdték az aláírásokat.."

És ma van kedd, és nem január 19-e, hanem február 7-e és eddig egy MSZP-st sem lehetett látni hogy gyűjtötték volna az aláírásokat.
Úgyhogy akit lehet hülyíteni, azt hülyítse az illető!
Apatszerek
@Pergető: Tökéletes párhuzamos rendszer, mindkettő uralkodás eszméjén alapszik, lózungja a tömegek elé vetet demokrácia mint fogalom, ami gyakorlatban törvénybe foglalt akadályokkal van tűzdelve.
Pergető
@Apatszerek: Ezzel nem lehet vitatkozni! Így van, ahogy írod!
Béla333
Azért ez elég cinikus dolog az MSZP részéről:

"A honlapján és a Facebookon jelentette be az MSZP, hogy húsz helyen gyűjtik az aláírásokat az olimpiai népszavazáshoz és kérnek „minden budapestit, hogy jöjjön el és aláírásával támogassa a népszavazási kezdeményezést.” Túl sok mindent azért nem csinálnak: az íveket a párt irodáiban lehet aláírni. Van olyan iroda, ahova naponta mindössze két órán keresztül várják az aláírókat, de a legtöbbet is csak 3-6 órára nyitják ki."
168ora.hu/az-mszp-beszallt-az-olimpiai-alairasgujtesbe-maga-modjan/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.