Rendőrt hívtak Szegeden a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáira, akik azért gyűjtöttek aláírásokat, hogy vidéken is lehessen szavazni az olimpiáról – olvasható a hvg.hu cikkében.

Az aktivisták előre leegyeztették a rendőrökkel, hogy az aláírásgyűjtő pult mellett strandkellékekkel is kitelepülnek a TIK (Tudományos és Információs Központ) elé, a rendőröknek nem volt kifogása az akció ellen, mert az nem számít demonstrációnak.

A Kutya Párt aktivistái a TIK előtt állították fel, egy olyan részen, ahol a tetőszerkezet megóvta őket az esőtől. A terület a vonatkozó jogszabályok szerint közforgalmú magánterületnek számít.

A TIK biztonsági személyzete nem repesett az örömtől, először egy biztonsági őr próbálta őket elküldeni, majd a biztonsági főnök is bevetette magát, arra hivatkozva, hogy elzárják a menekülő útvonalat a standjukkal. Végül kihívták a rendőröket, akik az igazoltatás követő hosszas tanakodás után elmentek, mert nem volt indokuk elküldeni őket, az aláírásgyűjtés szabályosan folyt. Az egyik aktivista szerint az egyetemhez tartozó TIK vezetőinek szúrta a szemét, hogy egy állami intézmény előtt várták az aláírókat.

Kaposváron is gyűjtenek a Kutya Párt aktivistái aláírásokat, ott azért, hogy a somogyi megyeszékhelyen ne legyen olimpia.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Apatszerek: Lásd a többi kommentelő tömör, de lényegretörő hozzászólását jelzett megszólalásodhoz.
not me
Ezután a TIK-eseket a TEK esek védik.
Hogy kinek mikor, és miért tikkel a szeme, azt szerintem már sosem tudjuk meg, mert 3000 évre titkosítani fogják.

Magyarországon egyre többen egyre kevesebbel is beérik, és szerintem ez a baj :(
Apatszerek
@Equus: @aremy: @vandarics: Egyszerűen csak dinnyék vagytok! Aláírás gyűjtő pult felrúgásához miért is nem lehet állampolgári bejelentés szerint rendőrt hívni? Vagy lehet felrugdosni? Az olyanoknak mint amilyenek ti vagytok! A rendőrök védelmet nyújtanak az aktivistáknak, hogy a pultot senki ne rugdossa fel. Ha van rendőr az a baj, ha nincs az meg aztán felháborító, ordító nagy hiányosság ebbe a nagy agyalágyultak által felfogott demokráciába. Ez is csak Pesten szokás jog, a bűnre szakosodott szabadelvűek körében!
@namihami: Az értelmezés ezeknek a legnagyobb hiánycikk, nem tudják azt, hogy az értelem csak a piacon árú cikk! Értelmet keverik az érzelmükkel; bevonva a képzeletükkel ahogyan az ő képzeletükben a rendőr jelenlét, mily pusztító hatással:, van az aktivisták, aláíró tevékenységének rendben történésénél, hogy ne legyen inzultus.
Köb Jani
@Apatszerek: Az értelem már Szegeden is hiánycikk, ? Érzelem vezeti az értelmet, és a képzelet homályosítja az értelmet, ez meg nem csoda, nem az értelem vezeti ezeket a szabadelvű személyeket, Budapesti irányultságot a Botka faktor képezi le!
Equus
@Apatszerek: hülye habonyárpi töltelék
Equus
@Köb Jani: hülye habonyárpi seggnyaló

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.