A munkanélküliség jelentős csökkenését, a foglalkoztatási helyzet javulását és a gazdaság hosszú távú növekedését emelte ki a múlt évi eredményeket ismertetve az Országgyűlés fideszes alelnöke kedd este Miskolcon.

Gulyás Gergely a város önkormányzatának évértékelő rendezvényén úgy fogalmazott: a kormány 2010-ben azt tűzte ki, hogy azokat a családokat segíti, amelyek dolgozni akarnak.

Ennek része volt az adócsökkentés, a családi adókedvezmény bevezetése és az a közmunkaprogram is, amelynek révén még tavaly is csaknem háromszázezren jutottak munkához – sorolta.

Mint mondta: Magyarország városai szépen fejlődnek, élni tudnak az uniós források kínálta lehetőségekkel, pályázatokkal.

Magyarországnak egyértelműen az az érdeke, hogy az Európai Unió tagja legyen, annak ellenére, hogy az ország kritikákat fogalmaz meg az EU-val szemben.

Európának nincs világos jövőképe, nem képes kezelni a válságokat,

ugyanakkor a magyar kormány helyes választ adott a migránsválságra – közölte.

Miskolcról szólva elmondta: a város sok uniós pályázatot nyert meg, jelentős összeg érkezett fejlesztésekre, beruházásokra.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere az elmúlt évről szólva azt mondta: az a korszakváltásról, az erős város megteremtéséről és a kiszámítható hétköznapokról szólt, és ilyen lesz majd 2017 is.

Elmondta, hogy Miskolc korszakváltáshoz érkezett, a város olyan emelkedő pályára áll majd, amelyre az elmúlt harminc évben nem volt példa.

Miskolc "a Kádár-korszak acélvárosa", a borsodi régió válságközpontja volt, mára azonban a magyar városok versenyképességét tekintve az élmezőnybe került – mondta a polgármester.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ha gulyás hitler embere lett volna, a világ még most sem tudná, hogy elvesztette a második világháborút.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Annyira erősödött, hogy a szlovákok is módosabbak nálunk.
nyanya001
Már megint hazudsz ?
Nem szégyelled magad ?
papa.49
Dudadani ezt miből állapítottad meg???
Megkóstoltad a hazugovics reggeli vizeletét???
Jó sok páleszt ihatott ha még te is berúgtál baromarcú!!!
Cefi
Ha gulyás hitler embere lett volna, a világ még most sem tudná, hogy elvesztette a második világháborút.
quadrocopter
Tudjuk Gulyáska, tudjuk, csak nem tapasztaljuk a gazdasági izmosodást! Ne a kesegyereket meg Mészáros "szolíd motorost" kérdezd, vazze!
Zeta
Rétvári, Gulyás , a két nagy mesemomdó. Mi lesz, ha egyszer igazat kell mondani? Fognak tudni beszélni zavarukban?
Fradigege
Ezért recskázik a gazdád Brüsszelben zsebre dugott kézzel, mi?
Nessy
@Zeta: Persze! lelkesen fogják ismételni az eddigi mondatokat, miután más nincs a memóriájukban. Mint egy egy elavult, lebutított számítógép.
namihami
@Mirabilis: Mert ehhez érzék is, meg pofa is kell.
Egyébiránt a közmunkások és nyugaton dolgozók ezúton is üdvözölnek téged is és az anusgazdádat is. Mindössze annyit jegyeznének meg, hogy a számukat vonjátok le a statisztikátokból és máris arra a helyre kerülünk, ahol az összes többi, európai statisztikában elfoglalt helyünk található.
not me
gulyás gergely hihhhhetetlenül nagy csodálkozó szemekkel bír belenézni a világba - még akkor is, amikor éppen nem csodálkozva kérdez valamit: "De tényleg?", hanem nagytudású megmondóemberként.válaszol .

Ha gulyás gergely is csodálkozik a saját válaszain, amiből a mezei földi halandó csak arra tud következtetni, hogy ő maga, az állító sem hiszi el, amit mond: "Mit állítunk? Á, dehogy!", akkor miért csodálkozik bárki is, hogy ha a fele is igaz fele annyira is igaz lenne, akkor sem hiszi el feleannyira sem senki normális.
Itt egyből adódik a kérdés: "Manapság mi a normális?"
Szerintem erről ne gulyás gergelyt kérdezze meg senki a világon - aki mindig csodálkozik, még akkor is, maikor nem kéne.

Amúgy van rövid válaszom is gulyás gergely, és a gulyás gergelyfélék számára:

img.index.hu/imgfrm/2/5/2/6/BIG_0006772526.jpg
Desischado
Majd akkor hiszem, te hazug patkány, ha tapasztalom is!
bakegya
@Nessy: számítók ezek,de nem gépek-fogyatékkal élni nem könnyű de jól élni,azt számtalan példa is mutatja-lehet és van akiknek kell is mert egyébként semmi jobbra törekvésre nem alkalmasak-EZ IS EGY DISZPINCSIJE A VAJDÁNAK!-van neki egypár ilyenje!
nevemnick
Utálom a vörös, zöld,kék, és főleg a narancssárga ködben lubickoló politikusokat.
aremy
@not me: de csak ha a homlokán mutogat az az új.
Eladott Ország
Nos lássuk Gulyás szerint hogyan javult a foglalkoztatás, erősödött a gazdaság : "Csakhogy az a büdös nagy igazság, hogy a nemzeti büszkeségünkön és az ezeréves történelmünkön kívül már mással nemigen verdeshetjük a horpadt mellünket. A győztes, sikeres csapat, a gazdasági ésszerűség a kormánypropagandán és a személyiségzavar fején kívül sehol nem mérhető. Mert el lehet törölni a létminimumot és akkor nincs szegénység, mert azt lehet mondani, hogy az ingatlanpiac trendjei nem nyújtanak hiteles képet a vagyoni helyzetről, tehát a senki által meg nem választott Európai Központi Bank kösse fel magát, de a helyzet az, hogy csórók vagyunk, egyre csóróbbak vagyunk, miközben azért fizetünk adót és 27%-os rekordáfát, hogy a Blaháról megüzenjük Brüsszelnek, hogy mi így szeretünk élni. Az a büdös nagy helyzet, hogy 5-6 év alatt az unortodox gazdaságpolitikánk oda vezetett, hogy a kitartó néphülyítésbe csomagolt korrupció a régió és Európa sereghajtói közé katapultált úgy, hogy ugyanazok a fejlődési lehetőségeink voltak, mint mindenki másnak. A rendelkezésre álló források ésszerű (re)disztribúciója és a piacpárti intézkedések helyett az állampárt mindent megadóztatott, mindent központosított, mindenbe beleugatott és a házi oligarchák között osztogatta szét a monopolizált javakat. Következésképpen Putyin seggének nyaldosása közben mára ánuszrózsán fejeltük a szlovák gazdaságot is, ami azért nem éppen kis teljesítmény."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/27/minel-jobban-uvolt-a-propaganda-annal-nagyobb-a-szar/
Minél jobban üvölt a propaganda, annál nagyobb a szar.
Minden gazdasági elemzés, számadat, az b*zmeg, az. Hogy nem szakad ránk az a penetráns hazugságokkal kitapétázott szittya magyar ég és nem dőlnek ránk a
sejjdekurvajónekünk plakátokkal teleaggatott lámpavasak, hogy a notórius mellébeszélő,
valósághamisító, tényeket tagadó, számokat és statisztikai adatokat bagatellizáló, szelektíven
elhallgató, indokolatlanul mellet döngető gazemberségnek soha nem lesz már vége.
magyarbakancs
Rettenetes ezek a szlogen dumák.
Erősödik a gazdaság,nő a foglalkoztatás.
Cseszed meg a foglalkoztatásodat, ha bérből és fizetésből ne lehessen megélni.
Aki Én
Látom, ahogy a Verőcei Pergető Bringás elégedetten hátradől, majd azt mondja a tükörnek:
,,Na ugye, megmondtuk..."
Majd becsúsztatja kezét a nadrágjába...
lusta
@Eladott Ország: Az már csak egy apróság, hogy bármelyik külföldi rádió, tv adás, vagy sajtót forgatva, a reklámok között egy darab kormány önfényező reklám sincs. Nem óránként, egyáltalán. Ebből ugyibár az következik, hogy valóban mi szuperül teljesítünk, míg mindenki más sz@rul. Tódulnak is ide a nyugati, északi, déli, keleti munkavállalók.
Aki Én
@lusta: Ez a kormány beismerése a kudarcról. Tudják, hogy olyan jól élünk, hogy ha azt nem mondják el félóránként, akkor nem jövünk rá.
lampa laz
"foglalkoztatási helyzet javulását és a gazdaság hosszú távú növekedését emelte ki"

Gergőke, ezek szerint találtál valakit aki hozzád ért?
namihami
@Mirabilis: Vénségemre már nincs szándékomban féltékenységi jelenetet eljátszani egy (gondolom, egyébként is) hímnemű lény irányába. Ami kicsi időm és egyebem még van illetve képes vagyok, azt fenntartanám a nejem céljára.
És akkor ugorjunk neki a nyelvtani résznek. Mivel az inkriminált kérdésed egy új bekezdésben található, ezért, a magyar nyelv szabályai szerint ez már nem az előtte elhangzott vagy leírt mondathoz kapcsolódó rész. Tehát: új bekezdés. És ettől ez már egy külön értelmezendő szövegelem, ami nem Neked, hanem értelemszerűen a fejlécben jelzett témához kapcsolódóan szereplő Gulyás irányába van címezve. Az a rész már nem a Te címedre szól. Ha tudtam volna, hogy ez neked így bezavar, akkor két sot hagytam volna ki.
standardfinance
Jó nap,

Ennek célja, hogy tájékoztassa a nagyközönséget arról, hogy jelenleg alacsony kamatláb mellett 1,50% -ot adunk kölcsönöknek. Ha érdeklődik a kölcsönkérelem iránt, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. További információért lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: Standardfinance07@gmail.com. TELEFONSZÁM: +16318584522.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.