Nyolc rendőr állta el többször hosszú időre a Határ úti aluljáróban kedden az Együtt olimpiai népszavazási aláírásgyűjtését – adta hírül a párt a Facebook-oldalán.

 

A rendőrök elvileg két, illegálisan árusító nőt jöttek ellenőrizni eredetileg három fővel, azonban a létszámuk gyorsan megnőtt 8 főre, és úgy álltak sorfalat, hogy pont kitakarták az Együtt aláírásgyűjtő standját, ahol az olimpiáról szóló népszavazás kiírásához gyűjtötték a szükséges szignókat.

A rendőrsorfal végül akkor kezdett oszolni, mikor az aktivisták is elkezdték bontani a standot, ahol végül száznál több aláírást sikerült gyűjteniük. A rendőrök lelépése után az illegális árusok újrakezdték az árusítást.

Az Együtt aktivistáira szippantós kocsit és rendőrt hívtak a XVI. kerületben hétfőn, kedden pedig Szegeden küldték rá a közeget a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáira, akik azért gyűjtöttek aláírásokat, hogy vidéken is lehessen népszavazást kezdeményezni az olimpiáról.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Ezek után ne mondja senki hogy demokrácia és szólás szabadság van! mert ez diktatúra ami a hatalomnak nem tetszik,azt meg torolják el lehetetlenítik! ez a Magyar valóság,a mai Magyarországon! a Román Lakosság már kaszával kapával elzavarta volna az ilyen senkiházi kormányt,kisebb dolgokért is több száz ezren utcára vonulnak nem hagyják hogy át gázoljanak rajtuk,nem úgy mint mi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pergető: -a vezíredről beszélsz? Mert ő tényleg oda jár, hagy valamilyen épkézlábemberszerűséget faragjanak belőle...! Ne félj, te is oda kerülsz, de nem a vezíred mellé, hanem az alagsori örjöngők közé!
silber13
@Pergető: Te??? Egészséges szexusú??:-)))) Ne röhögtess már! Tömáény homokos vagy, ezt már Bringásként is elismerted!:-)))))
Desischado
@TAdam: Nekem is nyolt osztályom van, de eszembe sem jutna, hogy támogassam. Nem mindenki hülye, lécci, ne általánosíts!

@karma1: Nevess csak nyugodtan drágám, akkor már ketten nevetünk, mert rám is rám jött a röhögőgörcs. Nyilván a rendőrök maguktól mentek ki, jobb dolguk nem akadt! Nyilván ez nekik a kikapcsolódás. Hát itt A világért sem arról van szó, hogy KI KELLETT MENNIÜK, erről szó sincs! Na, itt kezdődik a teljes szellemi sötétség, hehe! (mg mindig nevet) És akkor én vagyok a hazug! Jó mi?
vadnarancs
Meleg nyarunk lesz, előjöttek a sünök!
TAdam
@Desischado: Félreértettél, nem hülyézem le az ilyen embereket, sőt senkit akivel legalább pár percet nem beszéltem, csak azt mondom amit a felmérés is az idézett cikkből, hogy sokkal könnyebben megvezethetőek. Tisztelet a kivételnek!
kukac50
Demokráciában demokratikus országban ilyen nem fordulhat elő! Szólás szabadság van és szabad vélemény nyilvánítás. Ezek a rendőrök hol élnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.