A napokban ismét klórgáz miatt fuldokoltak az úszásra érkezett gyerekek a Komjádi uszodában, emiatt Hosszú Katinka úszóklubjának edzője hétfőn már nem is tartotta meg az úszást, nehogy valaki megint rosszul legyen – olvasható a Blikk cikkében. 

Az egyik szülő, akinek a lánya az Iron Aquatics-ban edz, a Blikknek elmondta, minden télen ez van, felállítják a sátrat, a gyerekek pedig fuldokolni kezdenek a klóros levegőben.

A szülő úgy tudja, nincs vegyszerforgató berendezés a medencénél, a klórt vödörből öntik a vízbe, ami néha kissé "megszalad", a gyerekek pedig úszás közben annyira felkavarják a klóros vizet, hogy az habzik mögöttük. 

Hétfőn többen rosszul is lettek, volt aki hányt, emiatt az edző a nyilatkozó szülő lányának csoportját már nem is engedte be edzeni, nehogy nekik is bajuk legyen.

A szülő szerint a kanadai edző hiába szól a személyzetnek, nem nagyon segítenek neki. Az uszodával mindezeken túl is vannak gondok, rendszeresen elfogy estére a melegvíz, és WC-papír sincs mindig.

A szülő panaszaival a Blikk megkereste Hosszú Katinka klubját, de ott nem akarták kommentálni a dolgokat. A Komjádi uszodát üzemeltető Nemzeti Sportközpontok állami cég pedig nem reagált a mgkeresésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.