Vannak, akik a veronai buszbalesetben is sokkal inkább lehetőséget látnak, mint tragédiát – fogalmaz a ripost, akik azt írják: az elkeseredett családtagok a magyar szcientológusok célpontjaivá váltak.

Állításuk a szekta ki akarja használni a családtagok lelkiállapotát: amerikai szakértők segítségével találták ki azt a kegyeletsértő módszert, hogy behálózzák az áldozatok hozzátartozóit.

Kemény állítás: szektások környékezték meg a buszbaleset áldozatainak családját?

A gyászolóknak lelki és anyagi segítséget ajánlanak, csak hogy javítsanak a róluk kialakult taszító képen, így rögtön egy imázsjavító kampány részeseivé válik, aki bármilyen segítséget elfogadnak a szektától – figyelmeztet a lap, és elképzelhetőnek tartja, hogy a hozzátartozóknak összegyűlt támogatás egy részére is rá akarják tenni a kezüket.

Úgy tudják, a szcientológusok mindenekelőtt egy Verona közelében élő, magyar származású szektatag révén gyűjtötték össze a rendőrségről és a kórházból a családtagok nevét, lakcímét, telefonszámát.

Több család gyanút fogott, és az ismétlődő zaklatás miatt a rendőrséghez fordult. Hasonló tiltott adatgyűjtés miatt az adatvédelmi hatóság már más ügyekben is eljárást folytat ellenük.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Miután édesapám meghalt azonnal megjelentek édesanyámnál a jehovák és azóta is rendszeresen jönnek, hozzák a kis füzeteiket. Szerencsére anyu azért elég autonom személyiség, de azért tartottam neki egy kis ismeretterjesztő fejtágítást a jehovákról. Elzavarni nem fogom őket, de ha megtudom, hogy túllépnek egy határt azt rohadtul meg fogják bánni.
kukac50
Lehet sok mindent mondani a Szcientológiára aki nem ismeri a tevékenységüket az nem tudhatja. A Kiskunhalasi betegverés kapcsán a Fidesztől kért segítség a bűnösöket támogatta, a jobbik nem tett semmit, a Szcientológusok segítettek a legtöbbet. Felmérték az ellátás körülményeit, kihallgattak sok beteget,és senkitől nem kértek egyetlen forintot sem,nem kértek senkit arra,hogy legyen a tagjuk.
Lehet,hogy az emberség is bűn?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.