A Fidesz frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy módosítani fogják a civiltörvényt. Mint indokolta, a magyaroknak érdemes tudniuk például arról, ha egy civil szervezet a tevékenysége finanszírozására a teljes költségvetésének 5-10 százalékánál nagyobb arányú külföldi támogatást kap.

Arról is beszélt, hogy az esedékes államfőválasztást március 11. és április 10. között kell megtartani - írja a Figyelő Online.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kósa Lajos: módosítjuk a civiltörvényt.

Én, mint civil, szeretném módosítani kósa lajost. Van erre a célra egy remek csákánnyelem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dodóka
Lala ! Megint elveszíti közpénz jellegét ?
silber13
@dodóka: Lala az eszét vesztette már el régen!
CsipkeRózsa
A magyaroknak inkább arról érdemes tudniuk, hogy Magyarország költségvetéséből mennyit kap egy-egy civil szervezet.
simmering73
Már megint előkerült ez a degenerált?
nevemnick
@CsipkeRózsa: azok a civilek, egyesületek akik szociális tevékenységet folytatnak eus pályázatokból (családsegítő, felzárkóztató programok stb.) általában semmit, vagy nagyon keveset, (ezeket nevezik soros-bandának) viszont kivételt élveznek a kormányközeliek. Ezeknek kellene inkább a körmükre nézni... Kisebb, pl szabás-varrás klubok stb. a működési költségeinek kb a negyedét-felét, a fociról inkább nem nyilatkoznék...
nevemnick
Tündér Lala! Szerinted bele fog tartozni az eu-tól kapott projektpénz? Csak azért kérdem, mert az is külföldről érkezik...
Na ugye.
A másik dolog, az egyesületek pénzügyi elszámolása ugyanolyan mint egy állami vállalaté: adózik a munkabér, továbbá a rendezvények szervezése, közösségi tér bérbeadása, a támogatók befizetése és egyéb más bevétel után. A megnyert projekteket utófinanszírozással teljesítik, azaz a teljesítés és annak havi- és negyedévenkénti kifizetett számla ellenében, (amely állami ellenőrzéssel történik) és ha minden rendben, akkor jut időarányosan az elnyert eus projekt támogatáshoz. Ha valami tartozása van a civil szervezetnek, egyesületnek, akkor az egyesület nem pályázhat semmiféle magyar, vagy eu-s projektre.
Tehát, ne az egyesületeket b@szogassátok, hanem ti adjatok le hivatalos évenkénti vagyonnyilatkozatot, és olyan törvényt alkossatok, hogy a ,,hazuság" miatt még a börtönbe is kerülhessetek, mert hihetetlen, hogy egyes képviselő urak havi félmillás fizetés mellet ki tud fizetni havi kétmillás banki részletet.
Amúgy meg bekaphatjátok a civilek gyerekcsinálóját!
Eladott Ország
Termékdíjas Lala, a civiltörvény helyett, a közvéleményt inkább az érdekli, mennyi közpénz milliárdot loptatok el! Kupakos Lala az a helyzet, hogy bármennyire nem is hisztek ti ebben, egyszer vége lesz a jó világnak. Értem én, hogy egyre kínosodik a szituáció, mert már az összes ragacsoskezű belerántotta a teljes pereputtyot. Sajnos az van, hogy ezt a gyerekek majd megköszönhetik a szülőknek, a feleségek a férjeknek, fordítva, valamint önmaguknak is. Senkit nem fog érdekelni a bíróságon (nem most, hanem majd amikor lesz normálisan működő ügyészség és becsületes főügyész és pártatlan igazságszolgáltatás), hogy a politikus ­apu akár nyolc kiskorú deddel a karján jelenik meg egy tárgyaláson, attól még apunak (adott esetben anyunak) el kell tudnia magyarázni és be is kell tudni bizonyítani, hogy a ded azért sokszoros milliomos kiscsoportos óvodásként, mert született zseni és tőzsdeguru. Ha ez nem sikerül – nem fog sikerülni – akkor a dednek meg kell szoknia, hogy nincs nyolcszobás házikója medencével, hanem egy másfélszobás panel van és évekig igen ritkán láthatja csak apucit.
justhpeter
Jaj Lal !
Hol a büdös francba voltál eddig ? Már égetett a hiányod ! Állítólag elmentél ész-készletért, az tartott ilyen hosszú ideig. Végül kaptál eszet ?
papa.49
Nektek hiányzott nekem cseppet sem, egész jól elvoltam nélküle)))))))))
papa.49
Kupaklaja, max. a gatyádon módosíthatsz, világos???
nevemnick
@justhpeter: csak meszet, hogy valami kitöltse az űrt a focilabdában.

:D
Hellcat
Lala te semmirekellő mondatképzésre alkalmatlan pöcs...a CÖF honnan szerzi a pénzét...arról beszéljetek inkább...mocskos patkány.
CsipkeRózsa
@justhpeter: nem kapott eszet, mert út közben elfelejtette, hogy miért indult el.
aremy
@CsipkeRózsa: nézett is nagyokat a szilárd hogy mi a faxt akar a lala hiszen neki sincs.
quadrocopter
Magyarok!

Azonnal népszavazási kezdeményezést nyomni az orruk alá, hogy en az idióta paranoiájuk okozta fosásuk következtében még olyan szervezetek se tudjanak kiállni a demokráciáért, az e,beri jogokért, amelyek azért tökön rugatják a tetves csürhét külföldön!
Cefi
Kósa Lajos: módosítjuk a civiltörvényt.

Én, mint civil, szeretném módosítani kósa lajost. Van erre a célra egy remek csákánnyelem.
quadrocopter
@Cefi: A szart csak szarrá lehet módosítani!
papa.49
Friss hír a Risztov Éva visszavonul, tehát a kupaklaja kieseik a pikszisből, végleg, talán ez is az oka, hogy hirtelen felébredt a marhája!!!
kukac50
Kupak Lala azt hozzátok az emberek elé,hogy miért fizettetek nem létező focicsapatnak, és nem létező KFT-nek decemberben milliárdokat ki az adófizetők pénzéből!
Kihez került a pénz Lala?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.