Határozott hangú közleményt adott ki a Hír TV, amely körül folyamatos változások zajlanak: több kábelszolgáltató csomagjából került ki a csatorna,  amit rengeteg dolgozó otthagyott, ám újak is érkeztek a helyükre.

A csatorna ezt írta hivatalos közleményében:

Az elmúlt hónapok politikai és médiapiaci helyzetének alakulása kapcsán a Hír TV időben felkészült arra, hogy számos munkatársa elhagyja a csatornát. A több mint 250 főt foglalkoztató Zrt. mintegy két tucat dolgozója mondott fel két héten belül, hogy az ECHO TV stábjához csatlakozhasson. A munkatársak távozása a csatornánkon belüli félelemkeltési kísérleteket és anyagi ígéreteket is bevető kormányoldali szándékokkal ellentétben nem okoz és nem is fog fennakadásokat okozni a Hír Televízió napi működésében.

Sőt, minden eddiginél jobban erősödik majd a kormánykritikus hangnem és a híresemények reális bemutatása a különböző műsorainkban, hamarosan napi 24 órán keresztül.

A távozó kollégáknak sok sikert kívánunk. Helyükre nagy tapasztalatú szakemberek érkeztek és érkeznek, akik garanciát jelentenek a korábbinál is erősebb és határozottabb szakmai színvonal fenntartására. Műsoraink nézettsége folyamatosan nő, így a visszajelzések is megerősítenek minket céljainkban.

A Hír TV a következő években is meghatározó, politikai és médiapiaci szempontból is megkerülhetetlen tényezője lesz a magyarországi hírtelevíziózásnak, ahol továbbra is szót kaphat minden véleményformáló erő és minden fontos hír elhangozhat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az Echo tv-hez mennek? Akkor ez örvendetes hír. Tisztul a hír-tv.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Az Echo tv-hez mennek? Akkor ez örvendetes hír. Tisztul a hír-tv.
sokanvagyunk
A celebcsináló műsorok ontják az utánpótlást a töméntelen médiaszakon kupálódottak mellé.
justhpeter
Mennek az Echo-hoz és magukkal viszik az alacsony szintjüket is. Már önmagában ettől is emelkedik a Hír-tv.
vadsanca
Ha már egyes szolgáltatók levették a csatorna kiosztásról, akkor meg lehet próbálni az Astra-műholdon helyet keresni. (Azért neveztem meg ezt, mert ez az Eu-i központi műhold-csoport.) Lehetőleg ingyenesé tenni. Ezzel az intézkedéssel megnőne a nézettség, mert nem csak M.o-on élnek magyarok. De ugyanezt ajánlanám más csatornáknak is.
Egy transporteren többen is elférnek, ezen belül még lehetnek közös frekijük. Tehát ha "ügyesek" olcsóbban járnak.
Lackó50
Sajnos a FIDESZ mindent elkövet azért, hogy az ellenzéket bomlassza. A cél az, hogy beépüljenek a pártokba és belülről uszítsák egymásnak az embereket. Ezt csinálták az MSZP-vel is. Most több pártra bomolva nem lehet őket még a kormányváltás idejére se egy csoportra összehozni. A politikájuknak a legfontosabb szempontja az "OSZD MEG ÉS URALKODJ" elve. Ezt csinálják mindenütt, ahol veszélybe érzik magukat. Már a Sándor Mária mellől is szétbomlasztottak mindenkit és a média most már harsoghatja, hogy az egészségügyben minden rendben van. Mindössze a tiltakozókat kellett egymás ellen fordítani. A civil mozgalmakkal is ez a cél. Most a lejárató kampány folyik, aztán majd a CÖF tagok beépülnek a többiek közé és a mozgalmakon belül fognak ellentéteket szítani.
lampa laz
Én nagyon bírom, nálam ez a legújabb, legjobb és leghitelesebb ismeretterjesztő csatorna.
Jó választás Olga!
Desischado
Sajnos a UPC kivette a csatornát az analóg adók közül, de ezért otthagyom őket, mihelyst tehetem!
Tisztuljon csak a csatorna, az a jó!
kukac50
Már az ATV -nem olyan jó mint volt,sok az ismétlés, nincs aki jó riportokat készítsen.
evacica
Nem baj hulljon a férgese! Ma a legobjektívebb hírközlő a HIR tv én is átpártoltam hozzájuk!Így kéne működnie minden csatornának, ha tisztességesek lennének és nem a kormány sej haját nyalnák. Igaz abban van a pénz és vannak emberek akiket kilóra lehet megvenni!
wagabund
@Horizont: én meg azt nem hittem volna, hogy kiveszik a csomagból, és hiányozni fog...

Valaki tudja, hogy a upc mit kapott ezért a kivételért? Mert valmiért kivették...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.