Nincs munkája Sándor Máriának, a fekete ruhás nővérnek. Már a felvételi beszélgetéseken jelzik neki, hogy nem értenek egyet vele, és aztán nem hívják többet. Társai elmaradtak tőle, ahogy az egészségügyi dolgozók sem állnak mögötte – derül ki a csütörtökön megjelenő 168 Órából.

Sándor Mária nem ment fel a Tanítanék Mozgalom vasárnapi tüntetésének színpadára, nem működteti honlapját, egyesületét, nem járja a vidéket. Állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették. Azt mondja, békében szeretne élni, emelt fővel kilépni a közéletből. Egyszer már abba akarta hagyni, mégis maradt. Kár volt, ráment az egészsége.

„Nem vagyok alkalmas vezetőnek. Mindenkinek hiszek, aztán rájövök, mások csak saját céljaikra akarnak felhasználni. Azt hittem, az emberek jók. Rájöttem, nem azok. A legtöbben önzők, épp a nyomor miatt, amiben élnek: az állandó nélkülözés, az állandó igazságtalanságok miatt. Csalódtak bennem, csalódtam bennük.”

idézi csütörtökön megjelenő írásának beharangozójában a fekete ruhás nővért a 168 óra.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Mondjon le az öngyilkosságról Mária ! Miért is dobná el a fiatal életét ? Megpróbált kiállni egyes egyedül egy ügy érdekében , de elgáncsolták. Ezt túl lehet élni. A politikát meg hagyja azokra a szarzsákokra akik ezt ma is művelik. Őket nem lehet jobb belátásra bírni, mert egész egyszerűen semmitérő rohadékok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Az a legnagyobb baj,hogy ebben az országban ha valaki a véleményét elmeri mondani azt kirúgják a munkahelyéről! Orbán politikája az,hogy félelembe szegénységbe tartsa az embereket ,ne merjenek véleményt mondani!
Meddig tűrjük ezt az elnyomást? Egyszer eljön az az idő amikor már utcára merünk menni, mert az életszínvonalunk már olyan lent van,hogy már nem lehet tovább várni.
Kádár János
@trikolor: LE VAGY MARADVA! Te álomvilágban élsz 25 éve?!
Lepényleső
Jó reklám a volánnak,így jár mindenki,aki nem szolgál a gazdának?
gulyasgyula
@Pergető: ...A lényeg :Magyarország pusztulása ..Közel a 70-hez 2016-ban kétszer is kórházba kerültet , egyszer műtöttek is ..összesen 4 hetet voltam bent de amit lázitással összehordanak annak fele se igaz ...AZ EGÉSZSÉG ÜGY IS ROSSZUL VAN FIZETVE MINT MÉG ANNYI MÁS KÉTKEZI MUNKÁS ..Itt mindenki úgy beszél a kormány elzavarásáról mintha tele lenne az ország kormányzásra alkalmas emberrel , ellenzéki pártjaink kritizálni tudnak de hatalmon mindent elfelejtenek mint a GYURCSÁNY ..A rendszer váltás óta várom a változást de egyik korruptabb , rosszabb mint a másik és az emberek elhiszik Orbán után jó világ következik .ELŐRE BORÍTÉKOLOM A KÖVETKEZŐ KORMÁNY ADÓ EMELÉSSEKKEL KEZD HIVATKOZVA ELŐDJÉRE ..MAGAS VÉGKIELÉGÍTÉSSEL KIRUGDALJA A MOSTANI VEZETŐKET , KELL A HELY AZ ÚJ BARÁTOKNAK ..A GAZDASÁG LELASSUL SŐT LESZNEK DOLGOK AMIKET LEÁLLÍTANAK , JÖNNEK AZ ÚJ ÖTLETEK ...ÉVEKIG MEGINT JÖN A NYOMOR A MOSTANI ÁLLAPOTOKHOZ KÉPEST ..AZTÁN LEHET MÁSOLNI A ROMÁNOKAT A VÁLASZTÁSOK UTÁN 2 HÓNAPPAL AZ UTCÁN TÜNTETTETNEK LASSAN EGY HÓNAPJA ÉS MÉG HOL A VÉGE ...E Z T --A K A R JU K ??? Az emberek nem veszik észre hogy a politika oltárán felhasználják őket is mint ezt a szerencsétlen SÁNDOR MÁRIÁT ..A politikusnak addig kellesz míg a hatalomba juttatod ez az egész világon így van ,.PL: USA TRUPP esete ..A magválsztása óta folyamatos ellene a tüntetés ..K E L-- E Z --N E K Ü N K ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.