Szerdán reggel kilenc órakor kezdődött az Egri Törvényszéken J.Médea és férje, K. Gusztáv pere, azé a gyöngyösi házaspáré, akiket azzal vádolnak, hogy tavaly halálra éheztették egyéves gyereküket.

A kicsihez tavaly májusban hívták a mentőket, de már nem tudtak segíteni a mindössze három kilós kislányon.

Ezt a bűncselekményt nem követtem el. Felelősnek érzem magam, de bűnösnek nem

- mondta a bíróságon a négygyerekes anya, aki szerint halott gyermeke egy anyagcserebetegség miatt vesztette életét. J. Médea megtagadta az együttműködést a gyámüggyel, de állítása szerint nyomós oka volt rá:

Most elmondom, miért utáltam a gyámügyet. Amikor terhes voltam a második gyermekemmel, az akkori párom, vagyis a gyerek apja, molesztálta a nagyobb lányomat, aki egy régebbi kapcsolatomból született. Hiába könyörögtem minden hivatalos szervnek, senki nem segített, sőt elvették tőlem mind a két gyereket. Ezert nem bíztam bennük soha többé, és nem működtem velük együtt, amikor a másik két gyerekem született

- vallotta a jelenleg is tartó tárgyaláson az anya a Blikk információi szerint, ám hogy akkor miért nem hagyta ott párját, és miért hagyta meghalni a kislányát, arra nincs magyarázat.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Súlyos vád ez! Ha igaz, ha nem a szociális hálózat hibája egyértelmű a halálra éheztetés miatt, na meg gyermekorvos és védőnői hálózat is! Csapnivaló az egész rendszer!
Cicamama55
Súlyos vád ez! Ha igaz, ha nem a szociális hálózat hibája egyértelmű a halálra éheztetés miatt, na meg gyermekorvos és védőnői hálózat is! Csapnivaló az egész rendszer!
justhpeter
Érdekes. Most már kérdés, hogy mit tárt fel a nyomozás.
Pergető
@justhpeter: Van érdekesebb is! Az orvosokban sem bízott?
namihami
Nem először és ezek szerint nem is utoljára kell leírnom: (kicsit) tisztelt skribler kolléga.
Probálj már meg egy másik kifejezést találni az olyan ""lényre"", aki a gyerekével így képes bánni. ""Anya""-olyan kifejezés, amit ennél sokkal megfontoltabban kéne alkalmazni, nem?
Egy normális anya kiherélné az az állatot, aki a lányát molesztálni próbálná. Inkább hagyta, csak ez a büdös gyökér megmaradjon mellette?
darvinkettő
Mennyire szerethették ezt a nőt a szülei,hogy a Médea nevet kapta!( a mitológiai Médea is gyermekgyilkos)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.